torstai 7. lokakuuta 2010

.. and when you're staring at that phone in your lap ..

Nykyajan kännykkä- ja yhteydenpitokulttuuri käy välillä hermoille. Se että ihmisellä on jokin "velvollisuus" olla tavoitettavissa joka hetki. Ihmiset saattaa oikeesti vetää herneitä siitä, jos ei heti vastaa puhelimeen tai viestiin. Tai jos akku loppuu kesken puhelun eikä just silloin ole mahdollista ladata puhelinta. Eikä voi edes ilmottaa että akku loppui, kun ei saa puhelinta enää päälle. Niin jostain kumman syystä toinen osapuoli varsin helposti kuvittelee että puhelu on katkaistu tarkotuksella. Syntyy kaikenmoisia väärinkäsityksiä jne. joita pitää sitten selvitellä jälkeenpäin.

Onhan sitä monet kerrat seurannut tilannetta, kun joku kaveri on viestittänyt jollekin kiinnostavalle "säädölle" ja odottaa malttamattomana vastausta. "On menny jo kaks tuntia, miksei se vastaa, miksei se vastaa??". Ja lopulta selviää että tyyppi on tyyliin unohtanut puhelimensa koko päiväksi töihin tai joutunut sairaalaan umpisuolen tulehduksen takia tai jotain. Silti siihen samaan malttamattomuuteen syyllistyy aina itsekin, big time. On se vaan jännä juttu.

pelipaita 1
Sitten ihan toiseen ärsytykseen. Tein kesällä kaverilleni tilaustyönä pelipaitatyyppisen t-paidan, joka oli menossa heinäkuun lopulla synttärilahjaksi kaverini kaverille. Paitaan oli tarkotus saada tietyt pelipaitatyyppiset painatukset molemmin puolin, ja käännyin painatusasiassa sitten Dressing Mimia -näytösprojektimme yhteistyökumppani TopPrintin puoleen. TopPrintistä vakuuteltiin että homma todennäköisesti onnistuu ja pitäisi olla ihan parin päivän duuni. Ehdin jo lähettää kuvatiedostot jne. Itselleni vaan tuli sitten ex tempore -lähtö Italiaan joten jätin painatusasian siitä eteenpäin kaverini hoidettavaksi. Sen jälkeen ei sitten tainnutkaan asiat mennä ihan putkeen. Kuulin vasta viikkoja myöhemmin kaveriltani, että homma on edelleen vaiheessa ja että yhteydenpito TopPrintiin on ollut ontuvaa. Ihan viimeisin tieto (tässä pari kuukautta myöhemmin!!) firmalta oli, että ovat kuulemma kadottaneet paidan ja yrittävät etsiä sitä. Mistä tietty meikäläisen verenpaine melkoisesti nousi. Voi jumankauta ovat KADOTTANEET mun vaivalla väsäämän uniikkipaidan??!!! Voi #¤gth#4!½!&#!

pelipaita 2
Onneksi sentään tajusin kuvia ottaa muistoksi ennen paidan luovutusta asiakkaalle. R.I.P. Tuskinpa tuota enää nähdään. "Kootut selitykset". TopPrint siirtyi kyllä mustalle listalle. Pitänee ihan suosiolla vaan pysytellä siellä LightPressin leirissä. ;-)

2 kommenttia:

Nimetön kirjoitti...

Hahaha, Noi h&m on vähän tollanen, jos löytää nii löytää helmii! Noi korvikset menee kyllä 100% käyttöön :)

Kaisa kirjoitti...

Oi ja voi, muistan ne ajat - "miksei se vastaa, eikö se halua vastata"... :D :D Ja kuitenkin itselläkin käy niin, että kuulee puhelimen piippaavaan viestiä, mutta tekee jotain muuta ja yksinkertaisesti unohtaa katsoa...

Ei saisi nauraa mutta ei muutakaan voi. Aika taitava firma jos paita on kadonnut... Voi sitä parkaa joka on syypää...