torstai 21. lokakuuta 2010

.. it's not a test, nor a trick of the mind, only love ..

Joustovyötehtailun tuloksia..

joustovöitä myyntiin
.. tuollaisia myyntiin..

joustovöitä itselle
.. ja muutamia myös itselle.. ;-)

Ja se "tehtailu" tarkottaa aika pitkälti lähinnä sitä että yhdistelen vanhoista vöistä purettuja osia toisiinsa uudella tavalla. Joissain tosin käytän kyllä uuttakin kuminauhaa, jos olen jostain onnistunut tarkotukseen sopivaa löytämään. Ja solkia varsinkaan ei juuri muutoin löydä ku käytettynä. =/

joustovöitä
Muutama oma vyöni oli mukana vain "päivittymässä", kuten tuo korallinpunainen Seppälän vyö, vaihdoin siihen tuon GT:n vyöstä peräisin olevan niittilook-soljen. Vihreä nepparivyö on kirppislöytö enkä oikein tiennyt mitä sen kanssa tekisin, kunnes keksin että laitan siihenkin soljen ja jätän kuitenkin neppariosuuden siitä huolimatta viereen koristeeksi. Paljon mielenkiintoisempi noin. ;-)

asu 201010
Vielä hiukan asuntynkääkin. Tynkää senkin vuoksi, että kuvasta puuttuu asuun "kuulunut" lämmikebolero, ja vyökin on tavallaan "väärä". Olin nimittäin tuolloin juuri sovittamassa tota postiluukusta tullutta, Huutiksesta ostamaani lakerisydänkoristeista joustovyötä. Muistaakseni noita myytiin henkkamaukalla joskus vuosi-pari sitte..? Ja tais olla sillon punasydämisiäkin, arvatkaa vaan kelpaisko semmonenkin..?! ;-) tuo nyt halvalla ostamani oli kyllä valitettavasti hiukan liian pieni, kiskoin sen väkisin kiinni, puristavuus ei välity kuvasta.. xD voi olla että pidän sen silti, on se kuitenkin sen verran kiva.. ;-)

Roiskeprinttinen vihreä Onlyn toppi on myös second handia. Paidassa oli noiden roiskeiden päällä lisäksi ommellen kiinnitettyjä koristehärpäkkeitä mutta ne sai lähteä. Much better. ;-) nyt kun vielä osais suunnata kaikki ruokaroiskeet tonne printin suuntaan ni ei ois niin vakavaa hahah.. xD

6 kommenttia:

Naily kirjoitti...

Oletpa tehnyt upeita vöitä! Juuri tuollaisista minä tykkään. :)

Tuo itsellesi tekemä nepparivyö on hieno!

Jose / ajastaika.com kirjoitti...

Hyvältä näyttää tehtaan tuotokset! :) Damn, kun en enää osaa käyttää joustovöitä, tulisin ja ostaisin sulta pari pois. Toi sydänvyö on kyllä niin ihana et oksat pois! Silloin taannoin tota himoitsin, mutten koskaan saanut aikaiseksi ostaa. Tiiät siis kenelle kaupata jos joskus päätät luopua siitä..! ;)

Desthea kirjoitti...

Tincali: kiitti! :---D

Jose: joo kävi muuten ihan mielessäkin että sulle vois tota tarjota jos ei ite käytä.. xD en vaa muistanu että ostitko tollasta sillon ku niitä (muistaakseni) joskus hooämmällä hiplailtiin, ilmeisesti et ostanut..? ;-)
Ja eiks niitä muute ollu punasillakin sydämillä, muistax?? Pitää metsästää sellanen jostain.. ;-) tosin siitä tulee taatusti vähintään yhtä haastavaa ku mun iänikuisesta "simpukkapatellan" metsästyksestä.. xD oliks sullakin muute joskus jonkun värisenä toi kuuluisa H&M:n "simpukkapatella", vai muistanko ihan väärin..?? Multa tosiaan edelleen puuttuu "kokoelmasta" tuo.. ;-D

Kaisa kirjoitti...

Auts, olen kade. Mulla on pari joustovyötä ja tykkäisin niitä pitää, mutta kun ei tällä kropalla ei... Sulle ne sopivat niin nätisti!!

Linda kirjoitti...

Hienoa tehtailun tulosta! Sulla on hyvä kirppisvainu, ku löydät kaikkea:D Joustovöistä kelpais ruusuinen versio, joten tänne vaan jossei muille kelpaa;)

Desthea kirjoitti...

Kaisa: voi kiitoksia.. xD "huonompina päivinä" en ole varma sopivatko ne mullekaan mutta tykkään niistä kuiteski ihan sikana..! ;-D

Linda: kiitos! :-) myyntiin tekemäni vyösatsin onkin teinitytöt jo käyneet putsaamassa niin tehokkaasti että on vain pari jäljellä.. xD soljella varustettu ruusuinen lähti myös jo, mutta nettikaupasta löytyy vielä toinen vastaava, vetskarilla varustettu.. :-)