keskiviikko 3. marraskuuta 2010

.. you think I'm funny when I tell the punchline wrong ..

Onko kenenkään muun mielestä Katy Perryn pari uusinta biisiä - California Gurls ja Teenage Dream - ihan älyttömän samankaltasia keskenään..?? Kyllä mä ymmärrän että artisteilla on tietyt omat, tunnistettavat tyylit ja linjat, mutta hei please jotain rajaa. Lähiaikoina on mielestäni muutenki ollu tosi paljon havaittavissa tota ilmiötä, että artistit tekee biisejä ihan täsmälleen saman kaavan mukaan. Aletaan ilmeisesti tosissaan olla vähitellen siinä pisteessä että kaikki ideat on jo käytetty.. o_O

uusia vöitä 1
Kuvatuksia muutamasta uusimmasta vyöstä.. ;-)

uusia vöitä 2
Raidallinen vetskarilla varustettu on H&M:n nettikaupasta, muut kolme Huutiksesta. Ostamani Huutiksen vyöt on yleensä hintaluokaltaan jotain 5-8 euroa postikuluineen. Yli kymppiä en maksa ellei oo joku ihan totally-must-have. ;-)

Edit: mitäs pidätte, mikä on hienoin?? ;-D

Vielä muutama kuva eräältä kirpeän utuiselta aamupäivältä..

kirpeä aamu 1
kirpeä aamu 2
kirpeä aamu 3
kirpeä aamu 4
PS. Kävin eilen keskustan uudessa (muuttaneessa) Eurokankaassa.. siis kunhan ensin löysin sinne.. Hyvin oli jemmattu sinne Wiklundin yläkerrokseen. Aika harvoin tulee käytyä ja tuskinpa ainakaan nyt yhtään sen useammin kun tuntuu olevan vielä "hankalammassa" paikassa.. plus että kyllä sekin aina mukavasti kirpasee ku hinnat on vähintään tuplat Jätti-Rätin hintoihin verrattuna.. =P vaikka siis onhan siellä kaikkia ihan kivoja erikoisuuksia, ei siinä mitään... x)

Edit: PPS. Facebookilaiset tsekatkaa ensimmäiset julkaistut Dressing Mimia -mallistokuvat ja äänestäkää parasta täällä! ;-D

8 kommenttia:

Johanna kirjoitti...

Uu, ekan kuvan oikeanpuoleinen vyö on ainakin tuohon paitaan paras, taitaa muutenkin olla mun suosikki :D Tosin tuo leveäkin on kiva... Hmm..

Ihana tuo eka huurrekuva!! Ja tuo lehtikasakuva ja kurre!!

imlacking kirjoitti...

Tykkään ehkä tosta valkoisesta eniten. Tai noi kaikki muutkin on kivoja mutta ton paidan kanssa se ehkä näyttää kivoimmalta.

imlacking kirjoitti...

Mä kans näin oravan tänään, se oli tossa meidän pihassa ja ihmettelin vaan eka kun mietin että mikä siinä pihalla hyppi niin orava hyppäs meidän leikkimökin katolle tai sinne jonnekin viereen :D.

adelheid kirjoitti...

EK:ssa on perushuttua, perusväreissä ja törkeään hintaan. JR onkin onneksi, ja epäonneksi kun sieltä löytyy nyt kanssa niitä neulelankoja, mun lähikauppa :D

Andra kirjoitti...

Orava, ihanaa!!

Nimetön kirjoitti...

Tykkään kahdesta ylimmästä vyöstä eniten, kaksi alempaa ovat niin vangitsevia, että jäät sinä itse vyön varjoon, toisaalta sietäähän tuohon sinun kapeaan vyötäröösi katseen vangita ... mutta kuitenkin kokonaisuus ylemissä minun mielestäni kivempi.
-alli

Anna kirjoitti...

Mä en ite käytä tollasia vöitä just koskaan. Mut toi levee musta on kyl sen verran hieno, et sitä voisin käyttääkin! Eli se on mun ehdoton suosikki noista neljästä! Ps. Tä sun blogis on loistava! :-)

Desthea kirjoitti...

Kiitos ihmiset kommenteista, nyt vasta saan aikaseks vastata.. xD

Johanna: joo mulla itse asias oli tossa "päivän asussa" just se valkoinen vyö alunperin ja sit keksin hetken mielijohteesta kuvata muutkin saman paidan kanssa.. ;-)

I'm Lacking: kiitos kommenteista! Se valkoinen kyllä tosiaan sopii aika passelisti ton kyseisen paidan kanssa. :-)

adelheid: mä hypistelen Eurokankaassa aina niitä jotain erikoisempia tikki-, pitsi- ym. kankaita millasia ei niinkään muualla näe, mut toisaalta ne on kyl just niitä vaarallisia heräteosto-houkutuksia mistä ei sit kuitenkaa välttämättä tuu tehtyä koskaan mitään.. x)

Andra: =D

alli: hih, juu mulla on osa vöistä sinänsä aika massiivisia mun runkoon, mutta kun tykkään niistä! xD ja kiitos! Vyötärö on valitettavasti kapea vain suoraan edestä katsottuna, sivusta profiili on hieman, krhöm, erilainen.. mut kaikkee ei vissiin voi saada.. x)

Anna: nonii joku sentään innostuu isommistakin vöistä.. ;-D ja kiitos käynnistä, stalkkailemisiin! :-D