maanantai 1. marraskuuta 2010

.. on a Monday I am waiting, Tuesday I am fading ..

Hiljaisuuden rikkomiseksi (tässä "kellonsiirtoväsymyksen" kourissa, hah) kaivelin "rästijuttukätköstä" seuraavaa...

palapaitaa1
palapaitaa2
palapaitaa3
Väsäilin aiemmin syksyllä tollasia "palatoppeja". Kätsy tapa hyödyntää kaikenmoisia kivan kuosin tms. vuoksi hamstrattuja kirppisriepuja joista saa hyödynnettyä vain pienehköjä paloja.

raitapaita
Samanmallinen raitatoppi on ihan vaan raidallisesta trikoosta. Yksityiskohdaksi ompelin pääntielle muutaman pienen mustan napin. Noita aina kertyy; jotain kauluspaitojen varanappeja yms. Koristenapeilla saa tarvittaessa (ja todella helposti) vaikka valmisvaatteeseenkin pientä extraa jonnekin reunukseen tms. :-)

Dressing Mimia -näytösmallistossani on myös palateemaa. Mallistoni "esikuvaukset" olivat taannoin Klubilla, ja seurasin ammattilaisten (kampaajan, meikkaajan ja etenkin kuvaajan) työtä niin haltioituneena etten tajunnut lainkaan ottaa omalla kameralla "projektikuvia" sivusta. Tai siis siinä vaiheessa kun viimein hokasin kaivaa sen kameran esiin, siitä simahti akut seuraavien tasan kahden "otoksen" jälkeen... xD

DM-mallistokuvaus
No, kuvaajan ottamat huomattavasti hienommat kuvat (eh heh) saadaan piakkoin nähtäville myös nettiin, voin sitten ilmotella/linkitellä jne. ;-)

2 kommenttia:

Nimetön kirjoitti...

Kivoja!
-alli

Desthea kirjoitti...

Alli: kiitti! :-D