keskiviikko 8. joulukuuta 2010

.. don't let go, never give up, it's such a wonderful life ..

Muistan vielä hyvin mitä artisteja peruskouluaikainen bestikseni fanitti silloin aikoinaan. Niitä olivat mm. Take That, Michael Jackson ja Spice Girls. Kaikkein suurin rakkaus oli tuo ekana mainittu. Julisteita ja muuta matskua riitti, ja meikäläinen toimi "hovikääntäjänä". Eli jos kaveri halusi saada vaikka jonkin levynkansivihon tekstin käännettyä suomeksi, mut nakitettiin hommaan, koska olin, köh, "hyvä englannissa"... Suru ja murhe oli tietenkin suunnaton, kun Take That sitten jossain vaiheessa yläastetta pisti siltä erää pillit pussiin. Muistan kaverin kertoneen faneille perustetun jopa jotain kriisipuhelinlinjoja..

Oispa nähnyt tulevaisuuteen tuolloin, ni oisin voinut lohduttaa kaveria kertomalla, että noin kymmenen vuoden päästä poppoo taas levyttää ja että vuonna 2010 saadaan kaiken huipuksi jopa Robbie Williams takaisin riveihin.

Olisin myös voinut kertoa, että vuonna 2010 Michael Jackson on jo tovin ollut haudassa, mutta silti edelleen julkaisee uutta materiaalia. x)

Ja eikös ne Spaissaritkin jotain keikkaa jollain kokoonpanolla heitä edelleen..? ;-)

Take Thatin uusin sinkku on kyllä kieltämättä ihan tarttuva:Ja koska kaikkia varmaan muutenkin kiinnostaa ihan hirveästi mun aatokset musiikista (hah), ajattelin vielä listata tähän muutamia tämän hetken suosikkibiisejäni:

Hurts - Wonderful life
Pendulum - The island
Mohombi - Bumpy ride
Madcon - Freaky like me
Nelly - Just a dream
Taio Cruz & Kylie Minogue - Higher
B.O.B. - Airplanes
Mike Posner - Cooler than me
Cristal Snow - Surrender

Ja sitten niitä joita ei oikein jaksais enää (jos on koskaan jaksanutkaan)..

Rihanna - Only girl in the world
Eminem & Rihanna - Love the way you lie
Kelly Rowland - Forever and a day
Jenni Vartiainen - Missä muruseni on
Uniklubi (suunnilleen koko tuotanto!)
Adam Lambert (sama juttu..)

Kolme ekaksi mainittua on kaikki jotenkin NIIIN väkisin väännettyjä hittiralleja että hohhoijaa..

Antti Tuiskun Hyökyaalto on muuten myös uhkaavasti lähestymässä puhkisoitetut-osastoa...

Ihmettelin muuten tovin, miksi Pendulumin The island -biisi kuulostaa mun korvaan niin kivalta, kunnes tajusin että se jotenkin jännästi muistuttaa mua tyylillisesti mun yhdestä lempparialbumista!


Fu-tourist - The universe is for us, jänskää elektromitäliehenkistä kotimaista tavaraa 2000-luvun alkupuolelta (Wikipedian mukaan "tuotannossa yhdistyvät muun muassa kierrätetty 1980-luvun disko, elektro, house ja dance"). Aina kun olen kuunnellut tätä levyä, se soi mulla päässä viikkokausia, joten kai se jostain kertoo.. ellei muusta ni mun paikoitellen aika omituisesta musamaustani... xD

Ei kommentteja: