sunnuntai 5. joulukuuta 2010

.. there's something in the air, they share a look in silence ..

Olen jo tovin tuijottanut näppistä ja pyyhkinyt pois huonoja lauseen alkuja, joten ehkä parempi vaan luovuttaa.. xD joinakin päivinä ei vaan irtoa. Siirrytään kuvapainotteiseen ilmaisuun.

asu 031210
Musta-valko-punaista asua jostain parin päivän takaa. En käytä yleensä mitään tuollasia pitkiä kaulaketjuja, ja nytkin tuntu että aina kun kumartu tekemään jotain, takertui tosta ketjusta johonkin kiinni.. x)

korvismyyntiä
Viikonlopun joulumyyjäisissä Uudessakaupungissa mun korvisten esillepano näytti tuolta. Tein ison satsin uusia (osittain "jouluhenkisiäkin") koruja myyntiä ajatellen, ja kyllä ne ihan mukavasti ihmisten huomiota keräsikin. Muutoin häppeninki oli kyllä aika semmoset perinteiset mummojen villasukkamarkkinat, ja ostajia loppujen lopuks turhan vähän.. en tiedä menisinkö välttämättä toiste, mutta tulipahan testattua.

muutamia korviksia
Tossa lähempää kuvaa muutamista korviksista.

omat myyjäisostokset
Ja tollaset korut ostin myyjäisistä itelleni.. kun eivät olleet ainakaan hinnalla pilattuja.. ;-) kuvausalustana Joselta aikoinaan peritty paita, sateenkaaret roks.

Mun univelkainen pääni lyö nyt kyllä sen verran tyhjää, että ehkä en yritä sanailla tähän enää mitään enempää.. kiitos ja hyvää yötä. xD

PS. Meidän roskiskaapissa rapistelee joku ylimääräinen asukki, great.. =P

Ei kommentteja: