maanantai 27. joulukuuta 2010

.. I'm a hazard to myself, don't let me get me ..

Vaikka olenkin pääpiirteittäin melko varovainen ja huolellinen ihminen, onnistun välillä säheltämään omaisuuteni kanssa, etenkin elektroniikan... =P Just muutama päivä sitte pudotin kännykkäni autosta noustessa lumihankeen ja siellä se oli varmaan viitisen minuuttia ennen ku kotona sisällä hoksasin alkaa sitä kaipailemaan. Wanha luuri ei tästä koitoksesta kuitenkaan ollut moksiskaan. Tuuria oli myös sitä seuraavana päivänä, kun läppärin kanssa oli siiderionnettomuus lähellä... =P No, olen kyllä sittemmin vähän enemmän koittanut varoa juomien ja tietsikan kanssa pöydän ääressä. x)

Kamerakin on ihmeen kestävää tekoa. Se kulkee mulla aina kassissa ja kassi poukkoilee milloin missäkin; joskus pomppivassa veneessä tuulisella merellä, joskus putoaa tuolilta lattialle jne.. Kröhm.. Toissa kesänä kamera sai myös päälleen kunnon annoksen merivettä. Talouspaperia hätiin, ja meno jatkui. Canon PowerShot S3 voidaan siis todeta varsin merikelpoiseksi kameraksi. ;-) Hiilihappojuomia sen sijaan ei voi lähikontaktiin suositella, edellisen vastaavan kamerayksilön taivalhan päättyi ikävästi onnettomuuteen huonosti suljetun Coca-Cola -pullon kanssa... kun eräs silloinkin sähläsi. Mutta ikinä en oo humalassa kadottanu tai rikkonu mitään. xD

Vaan mitäs joulupukki toikaan.. jotain ihan uudenkiiltävää terrorisoitavaa.. x)

Nokia 7230
Hämärässä näpätty epämääräinen oma otos..

kuva: nokia.fi
.. ja Nokian sivuilta lainattu hieman edustavampi kuvatus kapulasta 7230. ;-)

Muista paketeista kuoriutui mm. vuosikertaglögiä ja Iittalan HotCool-laseja. Plus sitten perinteisempää karkkia, lakanaa yy äm äs.

Joulu alkaakin olla jo hyvää vauhtia historiaa mutta vielä ehdin laittaa kuvan meidän joulukuusesta..! ;-D ei mikään erityisen komea/korea ilmestys mut kyllä se nyt virkansa hoitaa.. x)

joulukuusi

2 kommenttia:

imlacking kirjoitti...

Sain myös paketin HotCool -laseja.

Desthea kirjoitti...

I'm Lacking: niitä sai ostaa alella K-kaupan tarrakeräilykampanjasta joten varmaan aika monikin on saanut niitä lahjaksi.. ;-D