perjantai 31. joulukuuta 2010

.. I am the flavour of the month ..

Image joulu-tammi
Tällä kertaa meikäläisen "15 minutes of fame" tapahtuu Image-lehden joulu-tammikuun numeron sivulla 28; Juliana Harkin Tyyli-palstalla. ;-)

Image lähi
Tuossa oma osuuteni luettavaksi zuumattuna. Melko selkeästi valtavasta puhetulvasta tiivistetty niukan tiukka tekstipaketti.. x)
Pienehkö kuva nyt meni skannauksessa tietty melko puuroksi, MUTTA onneks sain tuon nätin otoksen (josta siis kiitokset Juliana Harkille!) itselleni myös erikseen:

Kuva by Juliana Harkki
Ah, olispa sitä todellisuudessakin noin.. kuulas.. tai jotain. If U know what I mean.. ;-)
Oikeasti kuva näyttää kyllä paremmalta kuin nyt taas kerran tässä Bloggerissa, huoh...

Asu on ihan lemppareitani. :-) Siinä on itsetehdyt satiinihousut, Seppälän seeprajakku, turkoosi glitterneuletoppi Pelastusarmeijalta ja alla joku vanha pitsireunainen toppi. GT:n niittijoustovyö on Huuto.netistä, laukku UFFilta ja kaulakoru oma väkerrys.

No mutta.. sehän ois taas sitte "yks niistä vuoden kolmesta päivästä". "Yleinen juhlapäivä -blues" (TM) kehiin. Juhannus on se kaikkein pahin, vaikka se onkin kesällä. Odotan sitä kauhulla jo nyt (siis juhannusta, en kesää). Oon miettinyt tässä, että voiskohan näitä kyseisiä päiviä yksinkertasesti vaan lakata viettämästä/huomioimasta..? Pystyisköhän sitä jotenkin huijaamaan itteään? Että "joo nyt on ihan vaan tuikitavallinen päivä.. ei mikään sellainen jolloin pitäis olla jotain kivaa ohjelmaa kivassa seurassa.. mitä mulla ei ikinä ole prkl..!". Psyykkaus ei onnistu ainakaan ihan vielä.. xD

Taidan protestiksi jättää kotikännitkin vetämättä. Jos vaikka siivoais kaappeja tai jotain..! Hauskaa Uutta Vuotta nyt kuitenkin kaikille niille, jotka ei tällaisesta juhlapäivä-kompleksista kärsi.. x)

5 kommenttia:

Sirpa kirjoitti...

Ooh, cool! :)

Desthea kirjoitti...

Sirpa: ;-D

Kaisa kirjoitti...

Kiva nähdä tuo Imagen sivu! :)

Nimetön kirjoitti...

Pitkien joukossa voisi ajatella, että erotut vain kokosi vuoksi, mutta tuossa sen oikein huomaa, että erotut tosiaan tyylitajusi ansiosta, olit sitten lyhyt tai pitkä! Sun asu näyttää tosi hyvältä!
- alli

Desthea kirjoitti...

Kaisa: joo, tosin en nyt viitsinyt muiden osuuksia zoomata luettavaksi, kun on silleen tuttuja kaikki enkä tiennyt haluavatko kaikki välttämättä omia osuuksiaan tänne kaikkien luettavaksi enkä jaksanut alkaa kyselemään lupia.. x)

Alli: voi kiitoksia taas kovasti! ;-D