keskiviikko 5. tammikuuta 2011

.. my heart is a dancer beating like a disco drum ..

Vielä yks lehtijuttuskannaus viime vuodelta, valitettavasti kyllä nyt jouluteemainen eli aika last season, mutta haitanneeko tuo kauheesti.. x)

Ukin joulumyyjäiset
Meikäläinen havaittavissa kuvassa vasemmanpuoleisen myyntipöydän luona järjestelemässä. Harvinaisen hyvin onnistunut otos sinänsä, että en ole mistään kuvan ottamisesta ollut edes tietoinen.. x)

En taida sen kummempia listauksia tehdä viime vuoden "saavutuksista" (ah hah) mutta todettakoon nyt em. aiheeseen liittyvänä yhteenvetona että vuonna 2010 esiinnyin siis lehdissä yhteensä 4 kertaa. ;-) Noiden lisäks tainnut olla sitten vielä jokunen nimimaininta jossain ilman kuvatusta. Sinänsä aika hyvin tällaselta "tyhjäntoimittajalta".. xD

Tänään ois vuorossa eräs "vuotuinen traditio" eli Dj Proteuksen 6 h -keikka Turun Klubilla. Hyvin vähän tulee enää nykyään missään konemusabileissä hilluttua, mutta tämä kyseinen joka vuosi samana iltana tapahtuva häppeninki on sellanen, minne on vähän niinku pakko mennä ihan senkin takia että sinne tulee KAIKKI. Loistava tilaisuus nähdä monia vanhoja paikkakunnalta muualle muuttaneitakin "old school" -reivituttuja. :-)

Yritin kaivella arkistoistani jotain kuvamateriaalia aiemmilta keikoilta, mutta löysin tällä erää vain kavereiden pärstöjä enkä yhtään kuvaa itse dj:stä.. x)

Proteus 6h 2010
Siinä Heli ja minä viime vuoden pippaloissa. Tänään samalla kokoonpanolla liikenteeseen. :-) .. mistä puheenollen onkin muuten näköjään jo kiire, jaiks, pitää jatkaa höpinöitä toiste..!

Ei kommentteja: