maanantai 31. tammikuuta 2011

.. they say the lead singers rock but the group does not ..

Vuotuinen Turku Band Stand -kisa pyörähti toissa viikolla käyntiin jo 15. kerran, mutta itse olin mukana seuraamassa kuvioita vasta ensimmäistä kertaa. Poikaystäväni on basistina parissa bändikokoonpanossa ja niistä toinen, The Softhels otti osaa TBS:n demottomien bändien alkukatselmukseen. En nyt osaa bändin virallisesta genrestä niin tarkkaan sanoa mutta semmosta tietynlaista örinäheviä se mun korvaan on.. ;-)

TBS_The Softhels
Kuvaaminen oli noiden lavan edustalla riehuvien teinien vuoksi välillä vähän hankalaa... ;-)

Kaikki katselmuksen bändit pääsivät jatkoon, joten TBS-meininkejä on luvassa lisääkin. Heitetään tähän vielä muutama kännykkäkameran otos katselmuksesta..

TBS_Flash
Blink 182 -henkinen kokoonpano Flash..

TBS_Hymyvaurio
Tyttöbändi nimeltä Hymyvaurio..

TBS_Justified Crime
Ja sitten - en ole aivan varma mutta - olikohan tää Justified Crime...?

Viime viikolla kävin Uudessakaupungissa Moninaiset-nimisen taidenäyttelyn avajaisissa. Paikkana kulttuurikeskus Cruselli (samassa rakennuksessa ku Aquarius) ja näyttely jatkuu siellä vielä 25. helmikuuta asti. Kyseessä viiden naisen näyttely, mukana töitä seuraavilta: Saija Vainio, Susanna Pihlaja, Hannele Salmela, Auli Sormunen ja Mervi Levanen.

Moninaiset 1
Moninaiset 2
Näyttelyssä (ja näissä kuvissa) nähtävät vaatteet ovat kaikki ystäväni Saija Vainion käsialaa, olen nyt jälleen hieman kröhm "puolueellisesti" niitä kuvannut eniten... ;-)

Moninaiset 3
Moninaiset 4
Saijan ihania sirkuspukujakin on mukana.. :-)

Sitten taas ihan toisiin aiheisiin (avautumisvaara!)... x)

Tykkään joskus selailla Huutiksessa myynnissä olevia korupaketteja (enimmäkseen) materiaalimielessä, mutta aina törmään samaan ongelmaan; kaikki korut ovat ihan uskomatonta skeidaa..! Pääosin joko jotain ylimautonta blingblingiä tai sitten jotain tylsiä "etnishenkisiä" puuhelmihässäköitä yms. Mielenkiintosta on myös, että korupaketeissa pyörii yllättävän usein niitä samoja iänikuisia n. 20 vuotta vanhoja Yves Rocherin ilmaislahjakoruja (muistan ne lapsuudesta).. Ärsyttävän usein "korupaketit" myös koostuvat enimmäkseen hiuslenksuista, pinneistä, karseista kasaripannoista ynnä muusta, mitä hiton koruja ne muka on?!?
Kerta toisensa jälkeen "ihastuttava korupaketti" on kasattu jostain parista rumasta sormuksesta/rannerenkaasta sekä parista vanhasta rannekellosta ja lisänä ehkä muutama hirveä hiuspinni tms. (plus että kuvatkin on surkeita ku mitkä). Ja sitten paketin hinta on joku hiton 8 euroa ja päälle lätkästy vähintään muikeat 5 euroo postikuluja. Hei haloo pahvit! Ei kukaan osta rumia kasari/ysäri"koruja" tollasiin hintoihin. Itse ku on monimuotoista kirppistelyä harrastanut jo yli 15 vuotta ja myöskin second hand -myymälässä työskennellyt, niin kyllä sen vaan tietää mikä myy ja mikä ei. Itse ainakin roudaan kaikenmaailman ankeat tusinahippipuuhelmikorut suosiolla suoraan Pelastusarmeijalle, turha sitä Huutista on kaikella roskalla kuormittaa. Siinä tulee just sekin ongelma, että sieltä kaiken skeidan joukosta on ihan mahdotonta löytää mitään järkevää! Toivottavasti Huutiksen nykyinen provikkasysteemi edes aavistuksen rajottais näitä ankean roinan kauppiaita..

ankeita korupaketteja
Siis just jotain tollasia (korupaketteja).. Sallikaa mun haukotella.

Itse pyrin tekemään huutismyynneistäni suht järkeviä kokonaisuuksia järkeviin hintoihin. Ja poistan aika nopeasti myynnistä sellaset jutut jotka ei selvästikään kiinnostusta herätä. Tajuaahan sen miten esim. korut ja cd:t hukkuu sinne suunnattomaan paljouteen. Ja en muuten nyt edes alota niistä naurettavista otsikoinneista joilla jotkut yrittää erottua joukosta (AAARGHH!). Myötähäpeä on tuttu tuntemus huutista selatessa. Miten uskomattomilla myyntipuheilla kaikkea p*skaa yritetäänkään kaupitella! Noni mut ehkä tää palopuhe nyt riittää tältä erää sitte jo... x)

4 kommenttia:

blandad. kirjoitti...

Mä en pyöri huutonetissä enää juuri ollenkaan. Siellä on liikaa kamaa, hinnat ei oo kohdillaan.
Mun täytyy kyllä sanoa että tykkään kyllä osasta noissa kuvissa nähdyistä koruista :D! Joka kuvassa on jotain mitä voisin ottaa. Mut mä oonki vähä tylsä ja mummo, enkä korujakaan juuri osta kun niitä on ihan liikaa. Ja nyt mä oon alkanu innostua etnokoruista :D :D :D

Mä löysin joskus vuosia sitten ihan jäätävän hyvän korupaketin kirpputorilta. Korut oli sullottu muovipurkkiin, sellaiseen jossa on myyty niitä naposteltavia suolakala-snacksejä ja halusin niistä vaan sellaisen ihanan helminauhan. Purkki makso 8E,tuntu tosi kalliilta, mut ostin silti. Sieltä paljastu kaikkia ihan mielettömiä juttuja, osan niistä koruista oon "löytänyt" vasta vuosia myöhemmin. Osan myin eteenpäin ja joitain oon antanu kavereille. Kyllä kannatti sijoittaa!

Desthea kirjoitti...

Heidi: heheh, taisin taas kiihkoissani unohtaa että jotkut oikeasti _tykkää_ etnokoruista.. ;-D ja eihän se mitään tylsää ole, jotkut onnistuu käyttämään sellasia koruja tosi tyylikkäästi! Itse en vaan osaa.. ;-) Makuja on monia. Mutta kaikesta huolimatta nuo Huutiksen paketit on valitettavasti kuitenkin useimmiten ylihinnoteltuja sisältöönsä nähden. =/

Unknown kirjoitti...

Epäilemäsi bändi Justified Crime; voin vahvistaa, että oikein tiesit bändin nimen. Pakollinen mainos: http://www.youtube.com/watch?v=0mBhQFDG424

Desthea kirjoitti...

p_kolon_maili: kiitos vahvistuksesta.. ;-)