keskiviikko 19. tammikuuta 2011

.. you think material's the reason I came ..

Hieman eilisen minishoppailun tuloksia kera iltahämärien kuvien..

Suuntasin Myllyyn aikomuksenani vain täydentää alusvaatevarastoja, mutta tietäähän sen että samalla tulee aina poikettua vähän sinne sun tänne.. Varsinkin kun oli ne final salet meneillään.. ;-)

Glitterin liike oli suurentunut sitten viime käyntini. Ja tietty taas kuvittelin käyneeni siellä "ihan just", mutta remppa oli kuulemma tehty jo syksyllä, joten.. niin se aika rientää, as usual..

Glitteristä
Kaipaamiani rengaskorviksia ei löytynyt, mutta alehyllystä nappasin mukaan tuollaiset punaiset "jättiniittikorvikset", hintaa niille jäi 2,45 €.

Lindexistä
Lindexin koruhyllyssä oli kaikenmoista -70%-härpäkettä. Ostin vetoketjureunaisen turkoosin rannekkeen ja taskukokoisen tarrarullan huimaan parin euron yhteishintaan. Noita rannekkeita oli myös valkoisia ja pinkkejä, in case jotakuta kiinnostaa, ja hintaa kappaleella n. 1,80 €.

JC:ssä oli joku massiivinen remontti meneillään ja myöskin kivoja koruja semmoseen 1-2 € kappalehintaan, kannattaa tsekata jos sielläpäin pyörii.. :-)

alusvaatteita
Seppälässäkin sormeni hipelöivät useampaa korua, kynsilakkaa yms., mutta kassalle päädyin lopulta onneks vaan niiden tarvitsemieni sukkien & pikkuhousujen kanssa. x)

On hienoa huomata kehittyneensä tossa asiassa, siis ettei osta ihan kaikkea vaan siksi että se on "ihan kivaa" ja puoli-ilmaista, vaan oikeesti yrittää harkita niitä halpojakin ostoksiaan.. varsin hyvä ominaisuus myös kirppiksillä pyöriessä.. ;-D

Myllystä päästyäni menin vielä keskustan Stockalle katsomaan onnistuisinko saamaan 20 €:n lahjakortilla jotkut hyvät rintsikat. "Budjetissa" pysyminen osoittautu hankalaksi, koska valikoimassa ei arvatenkaan ollut moniakaan alle 20 euron liivejä... Sopivat After Edenin "liituraitaiset" kuitenkin sitten löyty. Vilkaisin myös saman sarjan alaosia, mutta jotenkin kummasti kun oli juuri saanut rintsikat "ilmaiseksi" ja hetkeä aiemmin ostanut Seppälästä kahden euron pikkuhousuja, ei tehnyt mieli sijoittaa alaosaan 12,90 €... xD

pistekynnet
Loppuun vielä viimeisimmät väsäämäni kynnet. Alla sitä H&M:n harmaata lakkaa, josta tossa yhdessä aiemmassa postauksessa jotain mainitsin. Pinkit pisteet tein kapean meikkisiveltimen varren päällä. :-)

3 kommenttia:

Andra kirjoitti...

Oi, toi turkoosi vetoketjuranneke on mahtava!
Mulla on sellanen jo mustana ja valkoisena, harmi etten oo ennen nähny mitään värillistä!

imlacking kirjoitti...

Mä en oo hirveesti jaksanut missään alennusmyynneillä käydä ja jostain syystä niissä kaupoissa missä oon käynyt, ei oo ees oikein mitään alennuksia ollut.

Desthea kirjoitti...

Andra: heh niin toi ois kai vähän niinku sellane sun värinen.. ;-D

I'm Lacking: en oo mäkään kyllä pahemmin käyny missään aleissa, mitä nyt pari kertaa tolleen ohimennen ei-niin-tarkotuksellisesti.. ;-)