sunnuntai 3. huhtikuuta 2011

.. crack the shutters open wide, I wanna bathe you in the light of day ..

kuva: finnkino.fi
Kotimainen Elokuu-leffa tuli tämän viikon perjantaina teattereihin yllättävän intensiivisen mainoskampanjan saattelemana. Vahvasti kesän makuista Elokuuta toitottavat telkkari, radioasemat, Facebook ja bussipysäkkien valomainosjulisteet. Ja kyseessähän on siis se elokuva, jonka yökerhokuvauksissa olin itse mukana viime kesänä. En tosin ole vielä lopputulosta tsekannut, siis että vilahtaako oma pehko jossain sen puolikkaan sekunnin ajan... x) Kaveri kyllä oli ilmeisesti itsensä sieltä jo bongannut. (kuva: finnkino.fi)

Trailereista ja teasereista välittyy usein sellanen jännä vahva tunnelataus. Ja juuri sehän on epäilemättä niiden tarkotuskin. Saatan katsoa jonkin trailerin monta kertaa putkeen ihan vaan sen fiiliksen vuoksi. Trailerissahan on yleensä jokin tarttuva/vaikuttava musiikki taustalla, ja leffan pääkohdat ikäänkuin mixattu ja niputettu yhteen vauhdikkaaksi fiiliskaruselliksi.

Reilu viikko sitten "uskaltauduin" pitkästä aikaa meikkiostoksille. Mukaan varasin riittävästi aikaa ja naispuolisen hyvän kaverin. Se meikkien valitseminen kun ei oikein tunnu onnistuvan ruokaostosten lomassa Prismassa poikaystävän naputtaessa vieressä jalalla lattiaa. xD
Suuntasin siispä Anttilan "Keskusvaraston tyhjennyspäiville". Olin jo valmiiksi hieman tuskastunut etenkin ajatukseen uuden sopivan meikkipuuterin etsimisestä. Nimittäin aina kun jokin suosimani tuote poistuu markkinoilta (ja näin tuntuu käyvän aika usein, argh...) ahdistun kun en jaksais alkaa etsiä sille tuotteelle korvaajaa ja etenkin ajatus mahdollisista virheostoksista ärsyttää jo valmiiks. No, olimme nyt kaverin kanssa liikkeellä tosi aikaisin aamupäivällä eikä kaupassa vielä ollut juuri muita ihmisiä, joten sain pieneksi yllätyksekseni oikein vapaaehtoisen myyjänkin avukseni. Päädyin sitten tällä avustuksella noin kympin hintaiseen Rimmelin Match Perfection -puuteriin, mikä vaikuttaa ihan suht hyvältä, vaikkei kyllä tämäkään vedä vertoja sille aikoinani käyttämälleni Anytimen meikkipuuterille. =/

uusia meikkejä
Lisäksi ostin vakikäytössä olevan Maybellinen nestemäisen peitepuikon ja ripsarikokeiluun pääsi (myöskin Maybellinen) Define-a-Lashin pinkinvärinen volume-versio, joka vaikuttaa ihan vihreän lajitoverinsa veroiselta eli ei valittamista. Kumpikin putkilo irtosi sopivasti alehintaan.

Pakko vielä mainita, että sain ensiluokkaista opastusta (ja jälleen ihan pyytämättä!) myös tällä viikolla kun kävin TopTenissä etsiskelemässä kameraani uusia akkuja. Joten Anttilalle pitää kyllä antaa nyt pisteet hyvästä asiakaspalvelusta. :-)

retroa
Vielä parit viime aikojen retrolöydökset. Aarikan purkit kirppikseltä ja sydänkuvioinen ruotsalainen melamiinitarjotin Huutiksesta.

Ei kommentteja: