maanantai 25. huhtikuuta 2011

.. it's time for the most exciting season ..

Lämmintä on ollu ku kesällä konsanaan. Ja itsehän olen sen verran paahteesta paistuva ("termostaattivikainen") persoona, että mun puolesta lämpötila vois huidella tällä tavoin parinkymmenen asteen tuntumassa vaikka koko kesän. Muistelen "lämmöllä" (eli lähinnä kauhulla, heh) viime kesän Italian reissua ja huvipuistossa 37 asteen helteessä vietettyä päivää. Huh sitä noroina virtaavan hien määrää.. xD

munakupit
Pässiäisen vietto alkaa olla sitte pikkuhiljaa ohitse. Kauheesti oli tarkotus tahkoa duunia pyhien aikana mutta koitapa näillä keleillä sitte kökkiä jossain sisällä ompelukoneen ääressä... Jokilaivakausi on tullut korkattua ja samaten kevään ensimmäinen irtojäätelö nautittua.

kaverin kani
Kuvan munakupit on vanha kirppislöytö ja pupu on kaverin. x)

Bossaliinassa
Joku päivä viime viikolla vein kaverin tutustumiskäynnille Bossaliinaan ja nautiskeltiin siellä teen kanssa mehevät palat kiivimansikkajuustokakkua. Slurp.

Aurajokirannassa
Viime viikolla järjestettiin myös Panic-musiikkivideon (sen jossa olin pukuassarina) "ensi-ilta" projektissa mukana olleille. Video oli tosi jees (linkittelen sitten tänne kun se julkaistaan netissä) ja oli hauska nähdä oma nimensä lopputeksteissä, "assistant costumer".. ;o) Yllä olevan kuvan nappasin siinä vaiheessa kun hengattiin kyseisellä porukalla jokirannassa vierasvenesataman laiturilla pussikaljottelemassa. Oli siellä kyl hitusen viileää.. x)

Varsinaista videota odotellessa voi katsoa vaikka tuollaisen "making of" -pätkän täältä.

Ei kommentteja: