keskiviikko 20. huhtikuuta 2011

.. take me to the ocean blue, let me dive right into ..

Sekalaisia kevätfiiliksiä viime ajoilta..

keväistä
Lisää näitä aurinkoisia päiviä, kiitos. Tänään oli inhottavan kalseaa ja märkää..

turkoosia
Ihanaa auringonvalossa kylpevää turkoosia, love it. Kaverilta saadun tuikkulyhdyn ja 2 €:n leopardikuvioisen kirppispaidan sävyt sointuvat kivasti yhteen.

eka perhonen
Tämän kevään ensimmäinen perhoshavaintoni oli tällainen (maybe I should go out more..?), kuva jostain viikon takaa.

Kulma shop
Kevään näytösprojektin viime viikkoinen palaverointi tapahtui noilla kulmilla. Ja nimenomaan Kulmilla, kyseessä kun on Aurajokirannassa Kristiinankadun kulmassa sijaitseva 2011 Kulma Café, joka ilmeisesti (olen aina tooosi hyvin perillä asioista) toimii jonkinlaisena kulttuuripääkaupunkivuoden infopisteenä ja lisäksi sieltä löytyy tuo design shop vaihtuvine valikoimineen. Tällä hetkellä tarjolla oli mm. virolaista kierrätysmuotia/muotoilua.

hääkutsu
Ruotsissa asuvan serkun häät ovat kesäkuussa Ahvenanmaalla. En ole koskaan käynyt Ahvenanmaalla maissa, joten ihan jo senkin vuoksi olen melko innoissani. Mukava pikku viikonloppureissu tiedossa, toivottavasti säät suosii jne. :o)

hihamerkkejä
Tuollaistakin oli tossa eräänä iltana työn alla. Hihamerkkien kiinnitystä sairaankuljetushenkilökunnan paitoihin. Meni "joutuisasti" Terminatoria telkusta katsellessa.. x)

Tänään kävin korvessa hieman hoidattamassa tuota juurikasvustoa elikkä kampaajalla. Eikä korpi ole edes kovin kaukaa haettu ilmaus, ihan siitä naapurista kun löytyy:

korpi 1
Seuraavassa kuvasarjassa vielä muutamia muita korvessa tekemiäni havaintoja..

korpi 2
korpi 3
korpi 4
korpi 5
kivilouhos huhtikuussa
Kivilouhoksen "vesistö" se vaan näytti kovin siniseltä jääpeitteenkin läpi. Tosin kuviin taisi nyt sinisäväyksen sijaan tallentua vain kalsean päivän harmaus...

PS. Meikäläisestä ja Planet Starista juttua kaupunkilehti Turkulaisen uudessa Turku Fashion on Promenade -blogissa! :o)

Ei kommentteja: