maanantai 20. kesäkuuta 2011

.. I don't know diving out of the sky or living like the diamonds of pearls ..

Jonkin aikaa sitten suunnistin tarjouslehtisen inspiroimana Kodin 1:seen hakemaan muutamaa sisustuksellista juttua.

sisustustaulut
Tällaisia kevytrakenteisia sisustustauluja (koko n. A3) sai hintaan 4,90 € kipale. Vähän niinku sisustuksellisena kompromissina otin isäntää ajatellen musa-aiheisen ja toiseksi enemmän omaan makuuni olevan kaupunkiaiheisen. ;-) Ja sopivat kuitenkin sävyiltään hyvin yhteen.

kankaat
Kangasosastolta menin etsimään alelehtisessä näkemääni sanomalehtiprinttistä kangasta ja lisäksi oli tarkotus ottaa pala sellaista "London bus" -kaupunkimaisemakangasta, mutta se oli jo loppu joten otin tilalle mustavalkoista NY/taksikangasta.

koristetyynyt
Tekaisin kankaista koristetyynynpäälliset.

nahkasohva
Viime viikolla saapui kotiin myös uusi sohva. Mustaa nahkaa sporttisilla valkoisilla tikkauksilla. Siihen se sporttisuus sitten kyllä oikeastaan loppuukin, nimittäin sohvasta löytyy lisäksi niinkin keskiluokkaisia ominaisuuksia kuin säädettävät lepoasennot ja esiin käännettävä mukitelineillä varustettu pöytätaso. :---D Ehkä hieman mautonta mutta ah, niin mukavaa ja käytännöllistä! Muhkean pehmoiseen nahkasohvaan on oikeesti aika kiva hautautua. ;-D Ne nykyään kovin suositut palikkamaiset jättidivaanisohvat on kieltämättä pirun tyylikkäitä mutta ergonomia niistä on kyllä melko kaukana.. x)

Marimekkoa
Kodin 1 -reissulla käväisin muuten myös moikkaamassa kaveriani Marimekon myymälässä. Heräteostona mukaan tarttui uusi pillerirasia Melooni-kuosilla (vanha pillerirasiani unohtui Helsinkiin jo joskus talvella enkä ole vieläkään saanut sitä takaisin koska kaverini onnistui välillä jo kadottamaankin sen.. x)) ja tilkkulaatikosta pikku pala Frekvenssi-kangasta.

retropeili
Katsokaas miten hienon muovikehyksisen retropeilin löysin vähän aikaa sitten kirppikseltä ihan muutamalla eurolla! Aika makee. :---) Yleensä tollasista pyydetään ihan kaameita kiskurihintoja..

lahjapaketti
Loppuun vielä kuva serkun häihin viikonloppuna kiikuttamastani lahjapaketista. Töpöteltyäni sydänkuviot tyynyliinoihin (jotka siis löytyy tuosta paketista) koristelin hetken mielijohteesta vielä käärepaperinkin saman sablonin avulla, samalla tuli hyödynnettyä kangasvärin jämät. :-)

Viikonlopun Ahvenanmaa-reissulta kuvia sitten next time.. ;-)

3 kommenttia:

imlacking kirjoitti...

Tosi kivoja juttuja oot löytänyt :). Mua vähän harmittaa, etten oikein koskaan löydä mitään kivoja sisustusjuttuja tai sitten ne on ihan törkeen kalliita. Tai sitten mieheke sanoo ettei halua jotain juttua meille joka mun mielestä olis tosi kivan näkönen :D.

Johanna kirjoitti...

Uu, kivoja ostoksia ja sohvakin näyttää kivalta!
Meidän sohvadivaanihärpäke on kyllä oikee röhnötyspaikka :D Ja siinä on myös ihan kiva istua, niinku siis silleen ihan kunnolla ;D

Desthea kirjoitti...

I'm Lacking: kiitti, ja heh, mullakin on kyllä useimmiten ihan just noi samat ongelmat mitä sä luettelit..! ;-D

Johanna: kiitti! :-) Mä en yleensä oikein tiedä miten mä istuisin/olisin niissä jättidivaanisohvissa ku ne on niin valtavia joka suuntaan.. nojaaminen ei ainakaa oikee onnistu.. xD mut toki niis hyvin mahtuu röhnöttämään pitkällään vaikka useempiki ihminen samanaikasesti.. :-D