torstai 4. elokuuta 2011

.. but I don’t lose my head cause it ain’t really up to me ..

Vietän tässä elämäni ensimmäistä sairaslomaa. Tai sairaUslomahan se virallisesti nykyään on. Ei ole oikein ollut tarvetta kun en ole aikuisiällä ollut missään leikkauksissa tms. eikä mulla ole koskaan flunssia tms. Jalathan kyllä on usein työjaksoilla hieman kipeät mutta en mä sen takia sairaslomaa ota, kärvistelen vaan. ;-) Toisaalta olen myös suhteellisen vähän ollut työelämässä.

Kaadun helposti jos mulla menee tasapaino (mikä myös tapahtuu suht helposti) ja niinhän siinä taas toissapäivänä kävi että rähmälleen mentiin. Ja sillon yleensä joku paikka kopsahtaa katuun aika voimalla. Kerran takavuosina oikea käteni jopa murtui (jonka jälkeen olenkin alkanut neuroottisesti pelätä/varoa kaatumista). Mutta aina joskus se vahinko vaan silti sattuu. Nyt selvisin onneks vähemmällä ja asfaltti-ihottumiltakin säästyin. Sen verran kipeä vasen käsi kuitenkin oli että kävin päivystyksessä sitä näyttämässä, missä vaan todettiin että ei ole murtunut kun liikkuu niin hyvin. Kylmäpussin antoivat ja sitä sairaslomaa ja käskivät napsia särkylääkkeitä. Käsi on edelleen hieman turvonnut pökkelö mutta toimii muutoin jo lähes normaalisti. Kunnon suomalaisena työntekijänä (köhm) tunnen tietty suunnatonta syyllisyyttä poissaolostani ja hipsin kyllä näillä näkymin huomenna taas pelipaikalle. ;-)

Olen erityisen huolissani toissapäivänä tekemistäni ikkunasomistuksista, ovatkohan tuuraajat niiden siisteydestä yhtään huolehtineet. ;-) Sain viimein vapauden tehdä somistuksia ja olin asiasta melko innoissani. Ois kai mulla toki se vapaus muutenkin mutta toinen työkaverini (joka nyt jäi lomalle) on niin supermäärätietoinen tapaus etten ole viitsinyt puuttua sen luomuksiin. ;-D

ikkunasomistuksia
Tuumin että vielä on kesää jäljellä ja tein ikkunaan pienen "merihenkisen" asetelman. Ja kirpparillahan mä siis olen töissä eli nää on kaikki second hand -tavaroita. Otin kuvia muistoksi koska somistukset harvoin pysyvät alkuperäisessä muodossaan kovinkaan pitkään (meillä ei ole mitään UFFin varaussysteemiä eli sieltä vaan napsimaan, heh).

koruasetelma ikkunassa
Tuossa vielä yksi tekemäni "koruasetelma".

asu020811
Ja vielä sitten toissapäiväinen asukuva. Päivystystuesta/seurasta sekä kuvasta kiitokset Johannalle! :-D Ja kädessä siis on tosiaan kylmäpussi sideharsolla kiinni, ei ole kipsi. Mieskin nimittäin kotiin tultuani totes että "Ai ne laitto sulle kuitenkin kipsin?!" vaikka olin just aiemmin puhelimessa todennu että kylmäkääre vaan laitettiin... xD

2 kommenttia:

Kaisa kirjoitti...

Auts, toivon mukaan käsi helpottaa pian. :( Mutta aivan ihana asu sulla!! Haaveilen salaa valkoisista housuista (vaikken uskaltaisi niitä pitää kun suttaisin kumminkin :P) ja tuo toppi on upea!

Desthea kirjoitti...

Kaisa: kiitos, kiitos! :-D No, mullakin valkoset housut pysyy puhtaana yleensä, hmm, päivän.. xD