sunnuntai 7. elokuuta 2011

.. get off your shirts and wait for further instructions ..

Perjantaina 22.7.11

Pikku-Torre 1
Olin Pikku-Torressa katsomassa liveräppiä. Poikaystävän kavereita oli siellä keikalla ja pitihän se nähdä. Hyvää settiä oli. :o)

Pikku-Torre 2
Pikku-Torre 3
Tuossa illan lookkiani, kuvista kiitokset Juulille!

Lauantaina 23.7.11

Suuntasin ensin aamuvarhaisella Johanna apurinani Uudenkaupungin torille myymään. Synkkien sääennusteiden uhmaaminen kostautui, kastuimme lopulta läpimäriksi sateenvarjoista huolimatta... Onneksi ennen sateen alkamista yks tuttu ehti ostaa satsin korviksia niin eipä ollut aivan turha reissu kuitenkaan. ;-D

Iltapäivän puolella singahdin Josen seuraksi Saloon Santun Superupee-vaateliikkeen VIP-avajaisiin. Kiva putiikki ja maittavat tarjoilut, kuvat puhukoon nyt paljolti puolestaan! :o) Myös Joselta löytyy aiheesta juttua/kuvia.

Superupee
Superupee
Superupee
Superupee
Superupee
Superupee
Superupee
Superupee
Jälleen liveräppiä, paikalla oli esiintymässä paimiolainen kaksikko Putkiradio.

Salosta Turkuun palattuani suunnistin lähes suoraan Uittamolle Ilmiö-festareille kaverini Annan seuraksi. Semmoiset hieman sanoisinko hipahtavat indiekarkelot.. ;-D

Ilmiö 2011
Maassa on valkoista vanua koska hetkeä aiemmin oli jokin tyynysota tms. Katselin vaan vierestä että onpa kaameeta sisätyynyjen haaskausta.. ;-D

Uittamolla
Maisemat sieltä ylhäältä oli kyllä aikas kivat. :o)

Magenta Skycode
Ainoa yhtye jonka tunsin nimeltä oli (tietty) Magenta Skycode. ;-) katseltiin vaan niin ylhäältä että laulajan pää jäi nyt pois kuvasta.. x)

paviljonkilava
Tuossa tanssipaviljongin sisälavalla jokin esiintyjä jonka nimeä en todellakaan muista. Itseäni alkoi tässä vaiheessa jo univelat sen verran painaa että nuokuin jossain nurkassa kaverini pyöriessä välillä omilla teillään. x)

Ilmiö 2011
Siinä rähjäinen olemukseni aivan illan lopulta. :-D Kaulakoruprintillä varustetun t-paidan olin ostanut juuri aiemmin samana päivänä Ukin kirppikseltä saadakseni kuivan paidan päälleni.. xD

Maanantaina 25.7.11

Käytiin työpäivän jälkeen kaveripariskunnan (+ kumppaneiden) kanssa heidän "mökillään" Paimiossa grillailemassa ja istuksimassa iltaa.

Paimiossa
tulta
Lauantaina 30.7.11

Jälleen "perinteisellä" lauantaitorilla Ukissa, tällä kertaa Crusell-viikkojen merkeissä ja myös Muusan Saija menossa mukana.

Crusell-tori

Muusa
Tuossa Muusan myyntipöytä..

myyntipöytä
.. ja siinä omani.

Tässä siis oli nyt se kilometripostaus 1-2 viikon takaisine rästikuvineen. ;o)

Ihana tällainen kiireetön sunnuntai! Viivähdin jopa sohvalla sen verran että katsoin hauskan norjalaisen elokuvan nimeltä Buddy. Mistä tulikin mieleen, että suosittelen tsekkaamaan teattereissa pyörivän Super 8 -leffan, oli sairaan hyvä! :-D En voi tietty väittää että läheskään kaikkiin iskis mutta ite ainakin tykkäsin... ;o)

Ei kommentteja: