tiistai 6. syyskuuta 2011

.. the daylight seems to want you just as much ..

Syksy on juuri sopivaa aikaa vaihtaa blogin ulkoasua hieman heleämmäksi, eikö niin? ;-D

asu 050911
Eilisen päivän (tylsähköstä) asukuvasta on havaittavissa, että kipsi on edelleen menossa mukana. Viime viikolla tuli 3 viikkoa täyteen, kävin röntgenissä, ja eihän se vielä sitten ollut nimeksikään luutunut, pari viikkoa lisää odotusta, blaah.. no, nythän siitä ajasta onkin kyllä jo melko huomaamatta puolet kulunut ja on vähän sellanen kutina että ens viikolla röntgenin tulos saattaa olla jo parempi.. Harmi vaan että tähän väliin osuu tietenkin vielä yks viikonloppuhäppeninki missä ois ohjelmassa saunomista & uintia, ÄRH.. Mä niiiiin haluaisin tän kipsin jo pois!

tuulista
Hieman oli muuten tuulista kun yritin kuvia napsia... ;o)

Syksy lienee myös sopivaa aikaa postata paljon keltaisia asioita..?? x)

emalikannu
Aivan mahtava iso vanha (puolalainen) emalikannu löytyi Turun ex-Eurokirppikseltä joka tottelee nykyisin nimeä Minimani. Kannu näyttää muuten jostain syystä kuvassa paljon pienemmältä kuin oikeasti on! Tästä saa kivan ja näyttävän sisustuselementin, voi käyttää vaikka kukkamaljakkonakin. :o)

korttipakkariipus
Ostelin muutamia koruriipuksia Taitomaan korutarvikeosastolta ja samalla itselleni tuollaisen makeen pikku korttipakan jonka sai ripustettua ketjuun. :o) Toi on semmonen muutaman sentin pituinen, mutta mulla on jossain aarrekätkössä myös pari puolta pienempää korttipakkaa. Niiden rasioissa vaan ei valitettavasti ole ripustuslenkkiä. x)

uusi rahapussi
Uusi rahapussikin tuli ommeltua viimein ja vihdoin! Vanha oli niin kulahtanut ettei mitään järkeä. Tuossa on kierrätettyä sekä kangas että vetoketju. Aika kiva tuli. :o)

Toinen suunnattoman hämmästyttävä aikaansaannos on ollut käyntikorttien hommaaminen. x) Uskaltauduin kokeeksi tilaamaan "ilmaiset" kortit ärsyttäviä mainoksia viljelevältä VistaPrint-firmalta. Kotimaista työtä en tässä kyllä tullut tukeneeksi, kyseiset tuotteet kun tulevat Hollannista.. Noo, kerrankos sitä..

käyntikortit
Kortit saapuivat nopeammin kuin odotin (toimitusajan piti olla melko pitkä) ja ovat hienot ja virheettömät. Värimaailmaltaan aivan mun näköiset (valitsin vaan sieltä nopsaan jonkun mallin vaikka ois voinut kai enemmänkin viilailla ja lisämaksusta ois tietty saanu vaikka ja mitä..) ja soveltuu mainiosti nyt ainakin tällaisiksi "väliaikaisiksi" jaettaviksi, harmittaa etten hankkinut jo aiemmin kesällä! Mukana tuli metallinen kotelo sekä kaupanpäällisenä leimasin omilla osoitetiedoilla. Paketti kustansi n. 15 euroa (250 kpl käyntikortteja). Suhrut kuvassa ovat omia sensurointeja, eivät siis kuulu korttiin. ;o)

Selailin eilen muistiinpanojani kesän torimyynneistä vähän haikealla mielellä. Kahdeksan kesälauantaita lähes putkeen, hyvät myynnit, loistavan aurinkoiset kelit, kivoja asiakkaita, hyvää seuraa, hyvää juomaa & ruokaa rantaterassilla ja monia uusia tuttavuuksiakin. Toivottavasti Uusikaupunki järjestää teematorit myös ensi vuonna!

korviksia
korviksia
Tuossa vielä myyntipöydältä pari otosta. Olen oikeastaan koko kesän myynyt korviksia tuolleen "paljaaltaan" ilman mitään pahvihärpäkkeitä koska en vaan yksinkertaisesti ole ehtinyt/jaksanut askarrella semmoisia. Onpahan voinut sitten myydäkin hieman halvemmalla kun ei ole nähnyt niin paljon vaivaa, semmosessa lippulappuaskartelussa kun menee kans yllättävän paljon aikaa, etenkin jos omaa vähänkään itsekriittisen luonteenlaadun... Olen sen sijaan pakannut korut myyntitilanteessa pikku paperipusseihin joihin olen vaan paikanpäällä kirjottanut tussilla tuotemerkin ja nettisivun osotteen päälle. Ei sen kummempia hifistelyjä. Nyt torikauden päätyttyä voiskin taas alkaa askarrella niitä lappusia yms...

Loppuun vielä unohtunut kuvasarja sammakosta! Kookas konna bongattiin takapihalta jo keväällä.

sammakko1
sammakko2
sammakko3

5 kommenttia:

Haidie kirjoitti...

Olen joskus aiemminkin käynyt lukemassa sun blogia, mutta herranjumala, miksen silloin tajunnut liittyä lukijaksi! Itsekin vaatetusalaa opiskelevana jo heti ekasta postauksesta löytyi kaikkea mielenkiintoista mun makuun. :)

Desthea kirjoitti...

Haidie: voi kiitoksia kommentista ja tervetuloa vaan lueskelemaan! :-D

Johanna kirjoitti...

Ihana konna!!! <3

Kaisa kirjoitti...

Tsemppiä kipsin kanssa! Kyllä se varmaan nyt jo pois lähtee jos siltä tuntuu, aika pitkälti sen tuntee luissaan ja ytimissään, hih... :)

Ihania korviksia, tuli kade.

Desthea kirjoitti...

Johanna: juu aika muikee kyllä.. ;o)

Kaisa: kiitoksia! Joo ei ole ainakaan mitään särkyjä ja käsi tuntuu vahvistuneen joten luulen kyllä että ihan pian kipsi lähtee. :o)