torstai 1. syyskuuta 2011

.. I only want to see you laughing in the purple rain ..

pihakukkia
Annos sekalaista pikkuschnippeliä lähiajoilta. (Kukkakuva kaverin äidin pihalta) ;o)

sormuspajailua
Innostuin itsekin kokeilemaan sormuksien väsäilyä napeista ja pidimme Johannan kanssa pienen sormusaskartelupajan. Lupaavasta alusta huolimatta en edelleenkään oikein tullut toimeen liiman kanssa (liimojen kanssa läträily on jotenkin.. ärsyttävää) ja motivaationi kokeiluihin lopahti tällä erää kyllä melko lyhyeen. ;-D Tai siis pitäis varmaan ensin löytää juuri oikeanlainen pitävä liima kyseiseen tarkotukseen.. niin vois ehkä alkaa sujua paremmin.. ;-)

graffitilakkaa 1
Testasin samalla myös Johannan mustaa graffitikynsilakkaa. Aika jännää tavaraa! Kuvattu tässä Seppälän mustan pitsikämmekkään kanssa (alehyllyltä 2 €).

pitsikämmekkäät
graffitilakkaa 2
Ja siinä vielä sekä omia että Johannan kynsiä vertailun tai no lähinnä huvin vuoksi. x) Omiini olen vetänyt päälle kirkkaan lakkakerroksen koska ilman sitä lopputulos oli makuuni turhan matta.

Ja kynsiaiheeseen kun päästiin.. otin jo aiemmin kesällä kuvan äitini silloisista akryylirakennekynsistä, lätkäistään nyt sekin kuva tähän jatkoksi:

rakennekynnet
Alennusmyynteihin palatakseni.. itsehän en niissä pahemmin ehtinyt/jaksanut käydä mutta yhdellä Mylly-reissulla ihan viimeisten alejen aikoihin tarttui noiden em. pitsihanskajuttujen lisäksi pari korua matkaan.

pleksikoruja
Oranssi muovipleksilintu lähti Seppälästä mukaan eurolla ja erivärisistä pleksipaloista muodostuva JC:n koru maksoi jotain 1,70 €. Huimat investoinnit. ;-)
Lintukorun kultainen ketju sai kyytiä ja tilalle on tuossa mallailtu mustaa nauhaa..

rouheaa
Ja aasinsillan kautta taas omiin korunyherryksiin.. Rouhea (mutta yllättävän kevyt) ketjukoru muodostui kahden eri kaulakorun pätkästä. Kuvassa mukana hengaava keinonahkainen niittiranneke löytyi jostain kirppiskorupussista.

rannekoru
Aikoinaan blogiristeilyltä saadun Åskan rannekorun alkuperäinen metallinen rauhanmerkkiriipus alkoi olla niin kulunut että päätin vapauttaa sen tehtävästään ja viritin tilalle tuollaisen muovisen turkoosin rinkulan.

ankkuri ja kirsikka
Spirit Storesta joskus aiemmin tänä vuonna haalittu tummansininen ankkuririipuskin sai viimein uuden (paremman värisen) maalipinnan pienissä "spraymaalaustalkoissa" kavereiden "mökillä" viime viikonloppuna. Pinta on nyt mattamusta ja saattaapi jäädäkin sellaseksi. Mallailin tuollaseen mustaan muoviketjuun, vois olla ihan jees. :o) Jostain kirppikseltä löytynyt iso kirsikkariipuskin on vaan laatikossa pyörinyt odottamassa jonkinlaista ketjua, se pääsi nyt samalla kertaa mustaan hihnaan killumaan.

grillisafkaa
"Maalaustalkoissa" oli myös loistavat eväät. Ihanaa safkaa ulkona grillin äärellä; pihviä, salaattia, grillattua kesäkurpitsaa, ananasta & sipulia, kermaista kastiketta vastapoimituista kantarelleista + punaviiniä. Oijoi. Njam.

Hmm, telkusta tulee Puhallettu 60 sekunnissa, pitäisköhän mennä taas tuijottelemaan hiukan Will Pattonia...? x)

2 kommenttia:

Marianna kirjoitti...

Aaaaaaaa ihania!!!! Varsinkin tuo ketjukoru, itellä on tainnu tulla joku metalliallergia ja joudun luopumaan rakkaimmasta ketjukasastani ;( Tuollain niskaosa muuta materiaalia -kikalla saattaisi kyllä toimia...

Desthea kirjoitti...

Feline: :--) Hitsi tollasii allergioita (thank god itellä ei oo), no mut tosiaanki yks hyvä ratkasu vois olla toi että takaosa ois just keinonahkaa, muoviketjua tms.! :-)