perjantai 16. syyskuuta 2011

.. you wanna know how to make me smile ..

asu 100911
Viikko sitten perjantaina oli Suomen Sydänliiton "Pukeudu punaiseen -päivä", osallistuin siihen silloisessa asussani peräti topin ja kaulakorun verran. ;o) Kamppeet second handia. Tummat silmänaluset seurausta vähäisistä yöunista... x)

punaiset renkaat
Samana viikonloppuna olin eräässä häppeningissä Hauholla ja sieltä majoituspaikan respan yhteydessä olevasta pikku myymälänurkkauksesta tarttui mukaan punaiset rengaskorvikset edulliseen hintaan.

Festivo-viini
Bongaus alkomaholiliikkeestä; viiniä by Paola Suhonen. Vielä ei ole maisteltu, pönikkä jäi kavereiden jääkaappiin odottamaan oikeaa hetkeä.. ;o)

DM
Ja myöskin erittäin mielenkiintoinen bongaus viime viikon Aamuset-lehdestä! Dressing Mimian tämän vuoden projektin pop-up-shopin "mainos" johon kuvitukseksi valittu otos meikäläisen viime vuoden DM-mallistosta. Oikein nimen kera ja kaikkea, wohou. :o) Aika hyvin kun en ole tämän vuoden projektissa edes mukana.. xD Pyrin kyllä mukaan mutta en päässyt hakuseulasta läpi.. Jonkinasteista pientä "hyvä sisko" -menettelyäkin oli havaittavissa mutta ehkä en avaudu siitä sen enempää... Ja BTW, tuo kuva ei ole itse näytöksestä vaan sitä edeltäneestä lehdistön showroom-tilaisuudesta, jolloin vaatteet olivat vielä osittain keskeneräisiä ja siksi tuo hamekin roikkuu hieman alempana kuin kuuluisi... x)

Oijoi mulla on käsi vapautunut kipsistä ja nyt tanssijalkaa vipattaa. :o)

6 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Siis tuo asu on sinun suunnittelema? Se on UPEA!! :-)

Ei muuta kun vipattelemaan sitten... ;D

Marianna kirjoitti...

Hyvvää viiniä muuten tuo festivo 8)

Lola kirjoitti...

Upee toi asu!

Desthea kirjoitti...

Minna: juu se on tosiaan mun viime vuoden Dressing Mimia -projektin mallistosta yks neljästä asusta. :o) Kiitos!

Feline: good to know! ;-D

Lola: kiitos! :-D

Marianna kirjoitti...

http://merensininen.blogspot.com/2011/09/sinne-ja-takaisin.html

Siinä ois sulle haastetta ;)

Desthea kirjoitti...

Feline: kiitoksia..! ;-D