tiistai 27. syyskuuta 2011

.. everybody's got an animal inside ..

pinkki mustekala
Katselin joskus Glitterissä noita pinkkejä massiivisia muoviketjukaulakoruja mutta ei oikein kiinnostanut pulittaa sellasesta yli 20 €. No, viime viikolla oli sitten pari kappaletta vielä jäljellä alehyllyssä 5 euron hintalapulla joten mukaanhan se lähti. Todella massiivinen ja epäkäytännöllinen koru mutta silti jotenkin niin makee... ;o)

Käsivarressa oleva mätsäävä "mustekala" on fysioterapeutin asentamaa kinesioteippiä. Sen oli tarkotus tehdä jotain öhh lymfajuttua mun murtumakäden nestekertymille.. Mutta joo niin, siinä siis se käsikin nyt viimein ilman kipsiä! :-D

Vallila 1
Vallila 2
Viime viikonlopun vietin pääkaupunkiseudulla sikäläisiä kavereita tapaillen. Kuvat Vallilasta.

Valtteri
Sunnuntaina aamupäivällä uskaltauduimme "majoituskaverini" kanssa Valtterille tungeksimaan. Ja siis varsin kirjaimellisesti tungeksimaan, kun siellähän sitä jengiä aina riittää... o_O Alkutaipaleella meinas alkaa se ihmismassa ahdistamaan mutta onneks sitten lopulta sentään löytösaldo oli hyvä ja hinnat varsin edullisia. :o) Esittelen löydöksiä sitten myöhemmin kunhan saan niitä kuvattua..

Stockalla
Kirppistelyn jälkeen suuntasimme keskustaan Stockmannille syömään. En muista ikinä kuvata sapuskoja ennen kuin olen koskenut niihin, siksipä nytkin salaatista jäljellä enää jämät... Ökyhintainen "minijälkiruoka" sentään on vielä koskematon. ;-D

Kartell
Sisustuskamojakin tuli siinä samalla reissulla vähän kuolailtua.. Mielettömän inspiroivat näyteikkunat muuten Stockalla nyt kun on ne jotkut Berliini-teemaviikot!

kissanpentu
Myöhemmin sunnuntaina otin vielä kurssin kohti Vantaata ja kävin katsomassa sikäläisen kaverin "uutta" kissanpentua. Olihan se jo hieman kasvanut mutta aivan hurmaava pikku peto edelleen. :o)

Tänään bongasin kaverin luota hupaisan kangaskassin:

The cats of Cyprus
Cokis-kokoelma
Ja samalla napsasin yhden otoksen kaverin miehen cokissäläkokoelmasta. Ja tuossa siis vain osa kokoelmasta.. ;o)

2 kommenttia:

Kaisa kirjoitti...

Heh, kerkesin jo ajatella, että enpäs tuollaista käsivarsikorua olekaan vielä nähnyt, kun sointui niin hyvin kaulaketjuun... ;) Toivottavasti käsi paranisi pikaisesti!

Desthea kirjoitti...

Kaisa: heh.. x) Käsi on vielä hitusen arka/kipuileva (esim. kovaan pöydän reunaan nojatessa yms.) eikä mene ihan täysin suoraksi mutta muutoin toimii käytössä ihan normaalisti. :o)