lauantai 1. lokakuuta 2011

.. deep in the jungle of emotions some things are best unsaid ..

mökkipose1
Helsingin reissun Valtteri-kirppislöytöjä esille. Niihin kuuluu kuvan kaulakoru sekä kädessä oleva kaksinkertainen ketjurannekoru, joka on maalattua metallia ja sävyltään jännän kitin/kermanvaalea.

mökkipose2
rinkulakaulakoru
Kaulakorusta vielä parempaa kuvaa. Tosi kiva ja maksoi vaan euron, mutta yksi pieni häiritsevä tekijä löytyy: oikean puolen rinkularivistön alin pikkurinkula on isompi kuin muut pikkurinkulat! ;-D Ei sitä varmaan kukaan huomaa mutta itseäni häiritsee, pidän symmetrisyydestä.. x)

oranssi seepratoppi
Ainoa vaatelöydös oli tällainen punaoranssisävyinen Vero Modan seeprakuositoppi joka multa löytyi entuudestaan jo turkoosin sävyisenä. Olen tuosta edeltäjästä kovasti tykännyt joten tää oli aika jees löytö. :o) Pari joustovyötäkin löytyi, niistä kuvassa toinen, jännällä vinolla nepparikiinnityksellä varustettu superleveä yksilö.

cd-dvd
Pari leffaa ja cd:itä tarttui myös halvalla mukaan.

astianpesukoneessa
Keittiöjuttulöydöksistä kuvassa Muoviyhtymän mittakauhasatsi oranssin värisenä.
Oli niin kivan näkösiä värejä tiskikoneessa että oli pakko nappasta kuva... ;o)

laavalamppu
Myös tuollainen 2000-luvun alkupuolen hittituote matkasi kanssani kotiin, sen sain lahjotuksena Helsingin kaverilta. xD "Laava" on punaista vaikka kuvassa ei siltä näytä. Sijoitin kapistuksen keittiön ikkunalautaa somistamaan.

Missed Issues
Tämän viikon keskiviikkona kävin kuuntelemassa Missed Issuesin keikkaa Sibelius-museolla. Serkkuni soittaa bändissä koskettimia. Tila oli tarkoitukseen varsin upea!

Kati Hatakka
Missed Issuesin laulaja Kati Hatakka.

Nyt siirryn maistelemaan hieman viiniä lauantai-illan kunniaksi... :o)

4 kommenttia:

Johanna kirjoitti...

Oho, se tosiaan on isompi! En kyl huomannu sitä vaikka tuijottelinkin tota korua vaiks kuin sillon kun olit täällä :D Tossa kuvassa se erottuu kyl hyvin..

Desthea kirjoitti...

Johanna: joo joku kämmi tainnu tulla valmistusvaiheessa.. x) voi olla että puran ton ja otan yhen rinkulaparin pois.. x)

Unknown kirjoitti...

Tuo koru on kyllä mahtava löytö! Olisi kelvannut minullekin!

Desthea kirjoitti...

Minna: :o)