tiistai 18. lokakuuta 2011

.. if love were human it would know me ..

Meillä on muutaman kaverin kanssa (aluillaan oleva) "perinne", että laitetaan porukalla ruokaa aina silloin tällöin. Kun kukaan porukasta ei ole ehkä mikään maailman innokkain ruoan laittaja, ja osa myös yksin asuvia, niin tuntuu järkevämmältä kokoontua välillä yhdessä sapuskoimaan. Kustannuspoliittisesti yritetään noudattaa vähän sellasta linjaa, että jokainen tuo jotakin. Esim. itse tein viime kerralla salaatin. Pöydässä on yleensä loppujen lopuksi vähän yhtä sun toista sorttia, ihan jo erilaisten mieltymyksien ja erityisruokavalioidenkin vuoksi.

yhteissapuskaa
Tuolta näytti viimekertainen menu omalla lautasellani. :o)

salaattia1
salaattia2
Itsekseni tein yhtenä päivänä ison satsin ruokaisaa salaattia, jossa oli perus tuoreainesten lisäksi paistinpannulla öljyssä pyöräytettyä herkkusientä, paprikaa, kesäkurpitsaa, punasipulia, pähkinöitä ja siemeniä. Nami nami. :o)

asu151011
Ja ettei nyt menis ihan pelkästään ruokabloggaamiseksi niin siinä yks look viime viikonlopulta. Vähän sellanen "outoja vanhoja vaatekappaleita kaapista käyttökokeiluun" -tyyppinen ratkasu, mutta ei onneks mikään ihan hirveän epäonnistunut sellanen. ;o)

keltakukkaa
Tällasia mökillä kolmisen viikkoa sitte ottamiani kukkakuvia en oo näemmä muistanu lainkaan julkasta, joten heitetään tähän nyt tää yks, vaikkei kovin ajankohtanen ehkä säiden puolesta enää olekaan.. ;o)

2 kommenttia:

Jose / ajastaika.com kirjoitti...

Äh ei pitäis koskaan kattoa ruokakuvia, kun maha kurnii... Eiks jo vois olla ruokatunti?!

Sulle ois pieni haaste mun blogissa. :)

Desthea kirjoitti...

Jose: hihih.. ;o) ja kiitos haasteesta, toteutetaan kun ehditään! ;o)