maanantai 31. lokakuuta 2011

.. I don't know if I'll make it but watch how good I'll fake it ..

Pari viime viikkoa ovat ihan huomaamatta hujahtaneet jonnekin niin, etten ole saanut väännettyä itteäni blogin pariin, sorry guys. Olin mm. mukana organisoimassa valtakunnallista kokoustapahtumaa, joka työllisti ihan mukavasti... Nyt on kaiken sen stressaamisen ja toohottamisen jälkeen kummallisen ontto fiilis. Kaipa se sitte on jokseenkin normaalia tollasen rutistuksen jälkeen..

väsynyt look
Aavistuksen univelkaista lookkia viikonlopulta... ;o)

DM 2011
Tämän vuoden Dressing Mimia -tapahtumassakin tuli tässä välissä käytyä. Tapahtuman puitteet olivat hienot, mutta vaatemallistoihin olisin ehkä kaivannut vielä hitusen enemmän väriä/kontrastia/jotain, aika paljon oli nyt semmosta tasasen ruskeanharmaata höttöä. ;o) Ystäväni Saija Vainio voitti yleisöäänestyksellä ensi vuodeksi itselleen oman näytöksen, jee. :o)

peili katossa
Mitäpä sitten muuta kuuluu mun elämään tällä hetkellä..? No ainakin selkä on ollut tuskaisan kipeänä taas jo pidemmän aikaa.. =/ Ja huomenna olis edessä pitkään pelätty ensimmäinen viisaudenhampaanpoisto-operaatio. Vielä en osaa jännittää mut kai se huomenna aamupäivällä sitten alkaa... x)

Asiasta ihan toiseen, katsottuani taannoin melkein yhteen putkeen kummatkin Hangover-leffat sekä Limitless-leffan (hyviä muuten kaikki!), uusin suosikkinäyttelijäni on ehdottomasti:

Bradley Cooper
Bradley Cooper. ;o) (hieman huonolaatuinen kuva, nappasin vaan äkkiä jostain foorumilta..)

Vielä pari otosta random "seinätaidetta" kaupungilta..

seinätaidetta
kalliotaidetta
Mutta mutta, nyt kyllä nettini toimii sen verran nihkeesti etten jaksa venkoilla sen kans enää enempää tänään, joten tällä erää adios. :o)

Ei kommentteja: