maanantai 7. marraskuuta 2011

.. are you in, livin' in sin is the new thing ..

Taas on kertynyt koneelle sopiva kokoelma sekalaisia esiteltäviä hankintoja. Ei siis todellakaan mitään ihan tuoreita ostoksia kaikki. Jännänä yhdistävänä seikkana tietynasteinen puna-musta-valkoisuus.. ;o) Punainen väri seuraa mua kumman intensiivisesti. Nykyiseen sisustukseenkin yritin haalia kauheasti keltaista mutta jotenkin vaan silti sitä punaista aina jostain hiipii kehiin.. Jännä juttu kun miettii että vielä joskus 15-vuotiaana inhosin punaista väriä yli kaiken. x)
Mutta, asiaan, tai siis niihin kuviin:

vyötärövyö
Musta vyötärövyö, H&M:n nettikaupan aleosastolta. Edestä tuollaista laskostettua keinonahkaa ja takaa joustavaa kuminauhaa.

t-paita
GT:n t-paita, kirppislöytö.

paljettijakku
Musta hupullinen trikoojakku mattapintaisin paljetein, kirppislöytö tämäkin.

Stiletto
Ripsarikokeilussa Maybellinen Stiletto, ruokamarketin alekopasta. So far ei valittamista, ihan toimiva ripsari eikä muuten tunnu varisevan niin helposti ku jotkut muut sortit. :o)

pelikorttityyny
Pelikorttikuosinen pikkutyyny, kirppikseltä 1,80 €. Joku ilmeisesti ite ommellut näitä vanhasta lakanasta tms. ;o)

keittiöön
Punaiset kiiltäväpintaiset purnukat Ikeasta, sarjishenkiset servetit Tarjoustalon alelaarista n. 1 €.

emalia
Sydänkuvioinen puolalainen emalimuki, kirppikseltä of course. :o) "Mätsinä" kuvassa mukana ruotsalainen retromelamiinitarjotin, joka on vähän vanhempi löydös.

Natascha Kampusch
Natascha Kampuschin kirja, kirppikseltä parilla eurolla. Sopivan analyyttistä ja ajatuksia herättävää kerrontaa, voin kyllä suositella. Ei sisällä sinänsä mitään kovinkaan "järkyttävää", jos nyt niin voi tuollaisesta aiheesta sanoa...

Siinäpä niitä nyt oli, vähän laidasta laitaan.. Kuuluiskohan nyt kysyä, että "mikä oli suosikkisi?" xD

5 kommenttia:

Jose / ajastaika.com kirjoitti...

Kivat noi Ikean purnukat! Määki tahon. Sarjisservetit on kans kivat eikä varmaan tarvi erikseen mainita noita sydänjuttuja... :)

Ps. Lainaaks ton kirjan mulle joskus? Jos vaikka ehtisin remonttikiireiden jälkeen paneutua kirjallisuuden pariin pitkästä aikaa.

Marianna kirjoitti...

Mä voisin sit kans keikata kirjan lainaan ;D

Pelikorttityyny on ihana!!!

Desthea kirjoitti...

Jose & Feline: heh, no mä kyl itse asias suunnittelin myyväni ton kirjan aika nopeest pienellä voitolla.. ;-D ku löysin sen alunperin kirppikseltä niin halvalla, oisko ollu 2,50 €.. x) Huutiksessa hintapyynnöt näemmä haarukalla 5-14 €.. ;-D mun hinta ois ehkä 3-4 €.. x)

Linda kirjoitti...

Oisko sulla kiinnostusta/tarvetta emalimukeihin? Mulla ois lihalaatikollinen niitä menossa kirpparille... Vaihtokauppa johki käy kans.

Desthea kirjoitti...

Linda: Minkämaalaisia/värisiä mukeja sulla ois tarjolla..? ;-D