keskiviikko 30. marraskuuta 2011

.. the wet skies, the wet streets and wet eyes ..

Viime viikonlopun ASM:n Nykyaikaisilla joulumarkkinoilla oli kuulemma hitusen hiljaisempaa kuin viime vuonna. Eipä siis siinä mielessä ihan kamalasti harmittanut ettei tänä vuonna itse tullut mentyä (päästyä) sinne myymään. Viime vuonna oltiin taidemuseossa, nyt paikkana toimi Vimma. Sunnuntaina oli hirmu sateista ja itsekin olin vähän kahden vaiheilla että viitsinkö raahautua yhtään minnekään reistailevan polveni kanssa (juu nyt on vuorossa polvi kun selkä on viimein parempi, blaaah). Klenkkasin kuitenkin paikalle ja olen ihan tyytyväinen että sain itseni edes sen verran aktivoitua surkeasta säästä huolimatta. ;o)

Hieman epäsosiaalisesta olotilasta huolimatta kunnostauduin jopa jututtamalla muutamia myyjiä ja napsimalla kuvia. Valitsin tänne esiteltäväksi muutamia kivoja, innovatiivisia ja kierrätyshenkisiä tuotteita.

Anna Pusu
Anna Pusu
Anna Pusu Designin upeat valokuvakorut on tehty käsin lasista ja kristallista. Kuva-aiheista löytyy suunnilleen kaikkea mitä vain voi mieleen tulla!

Nuttu-Liina
Nuttu-Liina on keksinyt kivan tavan kierrättää vanhat heijastimet uuteen loistoon.

Nuttu-Liina
Myös nämä veikeät rintakoru-hahmot Nuttu-Liinan tuotantoa.

Ateljee Agami
Ateljee Agami tuunaa vanhoista kankaisista paikkakuntamerkeistä ja -viireistä koristuksia erikokoisiin pussukoihin ym. tuotteisiin.

morotMOROT
MorotMOROTin herkullisia nappirykelmäkorujakin piti taas hieman pysähtyä kuvaamaan. :o)

Tapani mukaan unohdin tietysti käydä nostamassa käteistä, mutta kukkaron pohjalta löytyneillä hiluilla sain ostettua sentään muutaman postikortin.. ;o)

Polkka Jam
Polkka Jamin kortteja pitää ehkä hankkia joskus muutama lisääkin, niistä voisi tehdä kivan asetelman keittiön seinälle. Sopivat kivasti retrohenkeen. :o) Kortit maksoivat 1,20 € / kpl, punainen mainoskortti oli ilmainen.

Riikka Forsman
Riikka Forsmanin kuvittamat kissakortit nostavat hymyn huulille. :D Turku-kortin lisäksi ostin yhden joulukortin, mutta sitä en viitsi vielä täällä esitellä.. ;o) Näitä tuotteita on saatavilla Brinkkalan Outolinnussa!

Tässä tosiaan nyt sitten parhaillaan hieman sairaslomailen koipeni kanssa ja valmistaudun tulevan viikonlopun käsityömyyjäisiin Uudessakaupungissa, jotka ovatkin tänä vuonna ainoat joulumyyjäiset joihin osallistun. Olen väsännyt hirveän läjän uusia korviksia, pitäis koittaa jaksaa kuvata niitä vähän tännekin taas.. :o)

2 kommenttia:

Johanna kirjoitti...

Viime vuonna siellä oli se sähkökatkos.. Eikös se ollut ainakin puolessa turussa?

Nuo paikkakuntamerkkipussukat on aika... outo idea. Tai siis ne paikkakuntamerkit. Hmm.

Kortit on hauskoja, tuo kissa-aiheinen varsinkin :D

Desthea kirjoitti...

Johanna: jaa niin niinpä oliki.. ;o)
Noi merkkipussukat on mun mielestä tosi kivoja, ja hyvä kierrätysidis, mut tietty myyntiin varmaa toi paikkakuntakohtaisuus aiheuttaa hitusen haastetta.. ;o)