maanantai 5. joulukuuta 2011

.. look around you, what do those faces tell you ..

Toissa viikonloppuna aamuvarhaisella huristelin Tampereelle osallistuakseni (vielä näinkin vanhoilla päivillä..) erään TV-viihdeformaatin koelauluihin. Enpä siitä nyt tarinoi kauheasti sen enempää, koska siellähän aina allekirjotetaan se jokin sopimuspapru mitä varmaan kukaan ei jaksa kunnolla lukea mutta joka käsittääkseni ehkä kieltää tekemästä etukäteen mitään julkisia "paljastuksia".. Eipä sillä että itselläni edes olisi mitään erityisiä paljastuksia takataskussa. Meikäläistä tuskin kuitenkaan tullaan näkemään televisiokoosteessa muutoin kuin ehkä eräässä porukkakohtauksessa missä satuin istumaan ihan kameran edessä. Mutta tulipahan taas sitäkin viihteentekemisen ihmeellistä maailmaa (ja juontajan timmiä takamusta) pällisteltyä lähietäisyydeltä. ;o) (hah, kuka muuten arvaa kumpaa juontajaa tarkotin...? xD)

Varsinaiseen asiaan.. samalla reissulla punkkasin yön yli kaverini Heidin luona ja pyörähdimme seuraavana päivänä pienellä shoppailukierroksella Tampereen keskustassa. Hyvin pienellä sellaisella, koska reistaava polveni ei ollut oikein yhteistyöhaluinen kestettyään edellisen päivän jonotuskoitokset varsin urheasti. Sain kuitenkin nollattua meikkiostoslistani, jolle oli kertynyt yhtä sun toista.

Anttilan meikkiosastolla tehtiin ilmaisia kynsien lakkauksia ja pienen harkinnan ja kärkkymisen jälkeen tungimme kaverin kanssa kyseisen pöydän ääreen. Yleensä kierrän kaukaa kaikki tuollaiset jutut ja ajattelen vaan että menkööt noi mummot, mä en jaksa kärkkyä tms. mutta nyt oli sopiva tilaisuus niin why not? Lopputulos oli tietty vähän sitä mitä ilmaiselta lakkaukselta voi odottaakin; vanhat lakat poistettiin melko suurpiirteisesti niin että sormet jäi suttusiksi ja uudetkin sudittiin vähän niin ja näin, mutta lakkaajatytöt oli kyllä muuten oikein mukavia. Intouduin sitten ostamaan kyseisen Lumenen hopeanharmaan lakan jota mulle laitettiin, kun muistin että vanha hopealakkani on jo ihan kökköä.

meikkiostoksia
Vanhan meikkipuuterin reunarippeet murtuivat ja varisivat taannoisella vauhdikkaalla laivareissulla jonnekin omille teilleen joten uudelle puuterille oli tarve. Kuin tilauksesta Lumenen meikkipuuteri, jota en ole aiemmin raaskinut ostaa sen korkean hinnan vuoksi, oli alennuksessa. Normaalisti n. 18 €, nyt n. 11 €. Lisäksi Lumenen tuotteita sai "ota 3 maksa 2" -tarjouksella, joten intouduimme kaverin kanssa ns. "ostamaan alennuksia" (kuten joku mies sanois) ja hamsteroimme koriin yhtä sun toista Lumenen tuotetta. Kaverin hipelöityä aikansa noita pohjustusvoiteita, päätin ottaa itsellekin sellaisen kokeiluun. Sitä en ole vielä ehtinyt pahemmin testailemaan, puuteri kylläkin on melko jees. :o)

Ja kuten kuvasta lisäksi näkyy, ostin myös pikkupullon turkoosinsävyistä kynsilakkaa (MaxFactor), sekä hankintalistalla pitkään olleen kulmakynän. Valitsin oikeastaan ekan kynän mikä tuli vastaan (Rimmel), kun siinä sattui olemaan kätevä harjakin korkissa. ;o)

kuivashampoota
Myös elämäni ensimmäinen kuivashampoo päätyi ostoskoriin. En ollut mitään vertailuja/arvosteluja lukenut aikoihin joten käytin merkin valinnassa ihan omaa logiikkaani: otin sen missä oli kivannäköinen ja kätevänkokoinen pullo. Pieni purkki menee sitten tarvittaessa käsilaukkuunkin helpommin. Samasta hyllystä lähti matkaan myös hiuksiin suihkittava, jätettävä hoitoaine. Kuvassa osittain näkyvän punaraitaisen korkean sisustuspullon ostin menomatkalla huoltiksen myymälän alekopasta 50 sentillä. x)

Loppukevennykseksi otos kaveripariskunnan kotibileistä menneeltä viikonlopulta.. ;o)

rumpali
Bileissä intouduttiin musisoinnin lisäksi myös hieman ysäridiscoilemaan ja sen kunniaksi nyt otsikossa ikivanhaa 2 Unlimitedia.. ;o)

3 kommenttia:

adelheid kirjoitti...

Hei, olis kiva kuulla sitten käyttökokemuksia tuosta kuivashampoosta! Hieman kutkuttaa...

Johanna kirjoitti...

Tuo puuteri on hyvää, mulla on itsellä samanlainen. Varsinkin sudilla suihkittuna tosi hyvä käyttää. :)

Joo, kuivasamppoosta infoa! Se vois olla kova sana näin ei aamuihmisenä... :D

Desthea kirjoitti...

adelheid: koitan testailla ja infota kuivashampoo-kokemuksia.. :o)

Johanna: hitusen kuivattavaa tuo puuteri kyllä tuntuu olevan, muuten tosi hyvää..