sunnuntai 29. tammikuuta 2012

.. dirt and glitter cover the floor, we're pretty and sick, we're young and we're bored ..

Sattuneesta syystä jäi tuo shoppailusaalis taannoisella Tukholman reissulla melko pieneksi, mutta sen ainoan varsinaisesti "ostoslistalla" olleen asian sentään sain hankittua. Uuden huulikiillon.

huulikiilto
Käyttelen huulikiiltoa sekä sellaisenaan (laiskan "pikameikki") että huulipunan päällä lisukkeena ja ostamani L'Orealin kiilto käy kumpaankin tarkotukseen. Glam Shine Crystals -sarjan kiilto coral strass on runsashileinen ja jännän kameleonttisävyinen, ikäänkuin vaalea beige jossa on tietyssä valossa pinkkiin vivahtavaa säihkettä. Melkeinpä tasan pari vuotta sitten ostin vastaavanlaiselta laivareissulta saman sarjan "valkoisemman" pure strass -kiillon ja se tulikin käytettyä tehokkaasti loppuun. Tämä sisarversio on nyt siitä kiva(mpi) että tässä on kimalluksen lisäksi myös hieman väriä. Huulipunana en mitään pinkkiä osaisi käyttää mutta kiillon kameleonttivivahteena se menettelee. :o)

Tykkäilen ylipäätään enemmän semmosesta kunnon millennium-meiningistä; hileistä, hopeanhohdosta, tummista sävyistä. Harmillinen tosiasia vaan on se, että nykyisin tuonhenkisiä huulimeikkejä on hieman vaikeempi löytää ku 10 vuotta sitten.. x) Olenkin jo miettinyt että mihinkähän karnevaalikauppaan mun pitäis lähtee meikkiostoksille että saisin esim. kunnon hopeisen huulipunan. :D Tietty varmaan jostain underground-nettikaupoistakin saattais löytyä... Any hints? ;o)

Hajuvesiäkin kaverin kanssa laivan beauty shopissa vähän nuuskuteltiin ja varmaan taas totesin ääneen miten turhauttavaa hommaa se mun mielestä on. Hyllyissä nököttää se tsiljoona eri putelia ja niistä sitte pitäis jotenkin alkaa valitsemaan ja tuhtaamaan niiden ärsyttävien paperiliuskojen kanssa, joissa kaikki tuntuu haisevan lähinnä alkoholilta. Ihollehan sitä kai ennemmin pitäis testata, että saisi sen oikean tuoksun esiin. Mutta iholleen ei kerralla viitsi kuin yhtä sorttia suihkasta joten täytyis melkein olla joku "ennakkosuosikki" valmiina mielessä kun lähtee testaamaan. Ja kun ei niitä edes paperiliuskalle jaksa läheskään kaikkia alkaa ruiskimaan niin touhu menee vähän sellaseksi "no tos on jännä pullo, kokeillaan vaikka sitä..". No, hajuvesiputeli kuitenkin maksaa sen useamman kympin ja itseäni ainakin suunnattomasti häiritsee ajatus siitä, että ostaisin vahingossa sellaista tuoksua josta en sitten oikeasti pidäkään. Muutenkin olen "hidas" kosmetiikan käyttäjä ja pelkään arvokkaan sisällön jotenkin vanhenevan ennen kuin ehdin sitä kunnolla edes käyttää.

Yhdeksi ratkaisuksi kaltaisilleni "parfyymiasenneongelmaisille" tarjoankin seuraavaa:

tuoksunäytteitä
Huuto.netistä pikkuisia näyteputeleita 2-4 € kappalehintaan ja eikun rauhassa testailemaan löytyiskö niistä omaa suosikkia. :D Erittäin käteviä myös meikkipussissa tai baarilaukussa! Runsas valikoima tuoksunäytteitä huutiksessa löytyy käyttäjältä juipo.

Mites muut, ostatteko usein uusia parfyymeja vai saatteko niitä lähinnä lahjaksi? Entä jaksatteko nuuhkia kaupassa eri vaihtoehtoja vai nappaatteko hyllystä vaan suoraan sen vanhan tutun suosikkituoksun? ;o)

2 kommenttia:

Jenni kirjoitti...

ostan ja saan myös lahjaksi :) tuoksut on ihania!

muuten, blogissani on käynnissä arvonta! käy kurkkaamassa ja osallistu toki halutessasi myös mukaan :-)

Desthea kirjoitti...

Jenni: kiitos vinkistä ja kiva että kävit kommentoimassa! :o)