keskiviikko 25. tammikuuta 2012

.. right round, jump around to the funky sound, this could last forever ..

Kampaajalla tossa viime viikolla tuli jotain puhetta ikäasioista ja mainitsin että täytän 30 tänä vuonna. Kampaajani, joka on itse semmonen yli 5-kymppinen vähän hössö täti, totesi siihen sitten jotain, että "oiivoi, se on vähän niin että sitte ku on täyttänyt 30, ni ei oikeen huomaakaan kun on jo 50".

Well thanx, that's exactly what I needed to hear...

xD

Voi noita ihmisten ikähöpinöitä. Eiköhän se aika kuitenkin jatkossakin suunnilleen samaa vauhtia kulje ku aina ennenkin. ;o)

Ja eikös tärkeintä ollutkin se että minkä ikäinen tuntee olevansa? ;-D

Ainakin tuossa pari päivää sitten Helsinki-Tukholma-laivaristeilyllä tunsin olevani n. kymmenen vuotta nuorempi. Ei meinaan haitannut menoa yhtään, että seuranani diskon tanssilattialla oli vain iso lauma abiturientteja Helsingin Käpylästä. xD Muut reissuseurueestamme kun eivät oikein olleet tanssi-ihmisiä..


Yrityksestä huolimatta ei tullut taaskaan pahemmin heiluttua kameran kanssa, saldona vain muutama epämääräinen räpsy..Ekan illan buffettiin suuntaamassa..


.. ja siellä paras osa on tietty jälkkäripöytä. x) Ah, suklaamousse ja pannacotta olivat täydellisiä.


Irlantilaissyntyinen trubaduuri George oli todella hauska tyyppi.

Illat laivalla olivat huipuimmat biletyssessiot pitkään aikaan (ja noin puolet kropan lihaksista muistaa sen edelleen, auh..). Reissun olisi kruunannut enää onnistunut päivä Tukholmassa niiden iltojen välissä. Onnistuimme kuitenkin porukalla ottamaan terminaalin (Silja) ovelta sen verran hintavat "turistien-huiputus-taksit" (jollaisia siis emme varsinaisesti tienneet edes olevan siellä olemassa) että siihen matkantekoon hupeni samantien melkoinen osuus jokaisen reissubudjettia ja tunnelman lässähdys oli taattu. Ja vasta myöhemminhän se kunnolla tajuttiin että meitä on ihan oikeasti jymäytetty. Miten helkutissa näin sitten pääsi käymään? Niinpä, sitä kyllä varmaan tulee tässä itseltä vielä jonkin aikaa kyseltyä. Eikä yhtään auta ne tuttujen "Miks te maksoitte? En mä vaan olis maksanut!" -kommentit. Niin, no kun eipä tullut siinä hetkessä mieleen, että vois vaan hilpasta ulos nahkapenkkisestä taksista maksamatta. Eikä se siis ilmeisesti tullut kellään meidän poppoosta mieleen. Ja ei, kukaan ei ollut silloin tippaakaan humalassa. Niin minkäs tapahtuneelle sitten enää mahtaa..?

Oikeestihan tuo juttu hävettää ja harmittaa siinä määrin, ettei siitä oikein viitsisi edes puhua, mutta tulin siihen tulokseen että parempi on kuitenkin ns. levittää sanaa, niin ehkäpä joku muu joskus vaikka välttyy tekemästä samaa emämokaa. Huoh. Eli, jos aikoo ajella Tukholmassa taksilla, kannattaa ehkä vähän selvitellä jo etukäteen näitä takseihin liittyviä kiemuroita. Tuollainen rahastustoimintahan ei käsittääkseni ole (Ruotsissa) edes mitenkään laitonta tms., mikä kyllä tuntuu aika käsittämättömältä... Onko muilla kokemuksia tai tietoa asiasta?

2 kommenttia:

Johanna kirjoitti...

Ihan just mun(kin) näköinen asu, mustaa ja violettia. :D
Ja ihan mun näkönen jälkkärilautanenkin :D

Desthea kirjoitti...

Johanna: ja arvaa vaan miten hyvältä noi jälkkärit _maistu_... :-D