lauantai 14. tammikuuta 2012

.. I'm strong on the surface, not all the way through ..

Siivosin taas yhtenä päivänä vaatekaapistani satsin toppeja ja paitoja kirppispinoon. Poistoon lähti tällä kertaa mm. pinkkiä ja valkoista. Olen alkanut hieman vierastaa värikkyyttä ja pukeudun nykyisin todella paljon mustaan. Tähän vois toki joku todeta, että kolmenkympin ikää lähestyttäessä on ihan normaalia, että värien käyttö vähenee ja mustan käyttö lisääntyy. x) Mutta mistäs sitten tulevat ne pienet rokahtavan gootahtavat vivahteet joihin oma kiinnostus on myös tuntunut olevan kasvussa? Sitä perussettiäkö vaan mitä jokaiselle suomalaiselle tapahtuu talviaikaan? ;o) Vai onko tyylini oikeasti jonkinlaisessa käännekohdassa? Keväällä kai se selviää, silloinhan ne värit yleensä kaivetaan taas aivan uudella tarmolla esiin. x)

Muutama asukuva lähiajoilta odottaa julkaisua joten otetaanpa niitä sitten tähän.

tummempaa
Tässä hieman havaittavissa sellaista rokahtavaa mustaa tyyliä, olen nyt mieltynyt tuollaisiin tummiin kaulakoruröykkiöihin. Kuva on tarkoituksella hieman yli-shopattu koska se oli alunperin niin hämärä ja tykkäsin siitä noin. ;-D

kysymysmerkki1
Mustaan kokonaisuuteen on yleensä kuitenkin kiva lisätä jokin väripilkku, ja mustan & keltaisen yhdistelmä toimii aina. Mustan topin jännänmallinen pääntie mahdollistaa kivasti kerrospukeutumisen ja jättää kaulakorullekin just sopivan kolon. Pahoittelen huonoa kuvaa..

kysymysmerkki2
Kysymysmerkkikaulakoru on jostain kirpparilta..

tähtikorvikset
.. ja asussa myös itsetekemäni korvikset, joiden metalliset tähdet on maalattu spraylla mustaksi. Myyntiin näiden kyllä piti alunperin mennä mutta jotenkin päätyivät omiin korviin...

keltamustaa
Ja vielä samaa väriteemaa vähän runsaammalla keltaisen värin määrällä. Paita on kirpparilta ja kaulakoru oma tekele. Kuva on muutoin aika kamala, don't mind the face.. x)

Ja joo, mulla kotona on onneks sen verran lämmin että sisällä voi hyvin kekkuloida ihan noinkin. Saatan mä sitten ulos lähtiessä laittaa jotain lisäkerrosta väliin mutta en semmosia viitti kuvata kun peittävät yleensä liikaa asun yksityiskohtia. ;o)

Proteus 2012
Vuotuisella "perinteisellä" Dj Proteuksen keikalla Klubilla olin tällä kertaa liikkeellä tuollaisella asulla. Eipä se tuosta nyt ihan oikeuksiinsa pääse eikä parempaa kuvaa valitettavasti löydy kun oli vaan kännykkäkamera mukana ja kuvaajalla vissiin vähän tärisevät kädet. ;o) Olen viimein tajunnut, miten kätevä tuollainen pienenpieni baarilaukku oikeesti on, vaikkei sinne tosiaan kauheasti mitään varusteita mukaan mahdukaan...

korvarinkulajuttuja
Tämmösiä korvarinkulajuttuja on nyt alkanut näkyä jonkin verran ja ostin sitten itekin kokeeksi Glitteristä kuvassa näkyvät mallit. Tai alimmassa kyllä killui lisäksi sulkaa ynnä muuta juttua mutta olen ne siitä jo karsinut pois ja mietin laittaisinko jotain muuta tilalle vai en. Musta rengas oli jo kertaalleen käytössä baarissa eikä tippunut kuin kerran... xD Saletisti kyllä hukkaan sen jossain vaiheessa.. mutta nuo ketjullisethan ei sitte niin helposti karkuun pääsekään.. ;o)

väriketju
Halpamarketin alehyllystä löydetystä moniosaisesta ketjuhässäkkäkorusta sai irrotettua kivan määrän matskua muuhun käyttöön, ja karsinnan jälkeen jäljelle jäi vielä tuo "runko", monivärinen ketjukaulakoru, jota ajattelin ainakin testata jonkin asun kanssa, notta olisko kiva vaiko ei. Alustana kuvassa H&M Homen alepuolelta tilaamani kiva keittiöpyyhe. Taas tuota "mustavalko-retro-grafiikkaa" jota nyt paljon näkyy, itse asiassa kyseinen kuosi on kieltämättä hieman Saana ja Olli -henkinen... ;o)

Ei kommentteja: