keskiviikko 29. helmikuuta 2012

.. love seems to draw dark twisted pleasure tearing at me ..

Sulka- ja höyhenkorut ovat olleet pinnalla jo pidemmän aikaa, eikä vieläkään loppua näy. Edellinen mieleen painunut sulkakorubuumihan koettiin siinä jossain 2000-luvun taitteessa, ja vaikka tällä kierroksella sulat tekivätkin paluun hienostuneemmassa ja vähemmän hipahtavassa muodossa, on täksi kevääksi tiedossa sitä inkkarimaisempaakin höyhentyyliä (ainakin mikäli Glitterin myyjää/valikoimaa on uskominen).

No, itse en ollut sulista oikein jaksanut innostua, ajattelin ettei ole oikein mun juttu. Seppälän korutelineellä tuli kuitenkin kerran vastaan alehintaisia aineksia, joista lähti ajatus..

mustaa matskua
Mustat sulkakorvikset sekä korvikset pitkillä mustilla keinomokkahapsuilla. Kummatkin korvikset maksoivat jotain 1-2 €. Irrotin sulkakorviksista niiden yläosassa olleet pienet strassikoristeet ja ripustin sulat sitten mokkahapsujen kera koukkuihin roikkumaan.

mustat sulkakorvikset
Hopeanväristä ketjuakin vielä hieman lisäsin mukaan ja leikkelin hapsut hieman epätasaisiksi, tuossapa siis lopputulos.

"Sulkakorvikset! En ajatellu että sä käyttäisit tommosia.", kommentoi poikaystäväkin nämä mun korvista bongattuaan. No, välillä pitää testailla jotain tutusta linjasta poikkeavaa.. ;o)

tummaa tyyliä
Jotain tällasia asuräpsyjäkin "rästiarkistosta" löytyi, em. sulkakorviksetkin siellä esiintyy vaikka eivät paljoa näykään. Kuvan paita on kirppislöytö, jonka joku on vaaleista tikkauksista ja värjääntyneestä pesuohjelapusta päätellen ihan itse värjännyt harmaaksi. No, ihan harvinaisen hyvin onnistunut ja tasainen, hitusen sinertävään taittava harmaan sävy. Plus että paita on myös tosi kivanmallinen/mukava päällä. :)

Asukuvassa erottuu myös kaulakoru, joka muutaman muunkin korun lailla eksyi työstöpöydältä suoraan omaan käyttöön... Otetaas vielä parempi kuva:

tumma koru 1
Kaikki muu on uusiokäytössä paitsi siipiriipukset. Rinkula on maalattu mustaksi spraymaalilla.

tumma koru 2
Tuossa vielä kyseisestä "tummasta" mallistosta toinen, hitusen samanhenkinen kaulakoruyksilö. Ja tämä on siis ihan myynnissä.. ;o)

pinkkiä
Tuolta "rästistä" löytyi vielä tällainenkin asuotos, jossa myöskin em. siipiriipuskoru osallisena. Muutoin onkin melko pinkkiä. :) Ja muutoin kuva on jotenkin aika hirveä, no syytetään salamaa... xD

Pinkistä vielä puheenollen...

Skullcandy pink
Olen ilmeisesti ollut kiltti, koskapa sain näin mahtavan lahjan; Pinkit Skullcandy-kuulokkeet! :D
Samasta kuvasta todettavissa, että hankin vastikään toooooodella pitkästä aikaa itelleni pari huonekasvin rönttiä. Plantagenista 2 kpl kympillä -tarjouksella kaverukset saniainen & juoru. Toivotaan nyt sitten pitkää ikää heille... ;)

2 kommenttia:

Johanna kirjoitti...

Noi korvikset!!!!!!!!!!!!!!!!!
JA mun on varmaan pakko ostaa toi avainkoru, kun hiplasin sitä jo aiemmin.... apua...

Desthea kirjoitti...

Johanna: hahah, no ei muuta ku hinnasta neuvottelemaan sitte.. ;-D