perjantai 2. maaliskuuta 2012

.. soldiers of the heart, fighting for the right to party ..

kemut1
Järjestin tossa viikko sitten pienimuotoset tyttökaverikestit. Tai no, kutsuin kyllä muistaakseni yli 20 henkeä, mutta lähinnä varmistaakseni että saisin lopulta paikalle edes muutaman ihmisen, heh. Pahin kato tuntuu käyvän aina siinä saman päivän aikana, nytkin tulijoiden määrä karsiutui viimeisten tuntien aikana oletetusta 7:stä 4:ään ja alkoi jo vähän pelottaa että joutuuko sitä kittaamaan ihan yksinään viiniä illalla. :D

No, tuli ihmisiä tai ei, bileiden järkkäämisessä on ainakin se etu, että tulee vähän siivoiltua paikkoja ja tehtyä ehkä muutama keskeneräinen sisustuksellinen projektikin valmiiksi. ;)

kemut2
Väki vähenee ja pidot paranee vai miten se meni. Mukavalla pikku porukalla sitten joka tapauksessa vietettiin ihan hauska ilta. Ellun kanssa köntystettiin vielä lähibaariinkin hetkeksi jatkamaan.

Sain vähän "lahjojakin", olivathan kyseessä myös epäviralliset "kakkostuparit". :D

Clipper-teetä
karkkia ja keksiä
Jose ja Feline toivat Clipper-teetä sekä Prinsessa-keksejä, Johannalta sain myöskin teetä sekä lisäksi punaisen purnukan ja karkkia. Kukkiakin tuli kimppu. :-D

seeprataulu
"Vieraiden" kanssa vielä ripusteltiin tauluakin seinälle. Ylettymisapu kun on aina pop. ;o) Olin pitkään miettinyt mitä laittaisin punaiseen kirppikseltä eurolla löytyneeseen isoon Ikea-kehykseen ja keksin sitten tuon vanhan printin jossa loikkii hauskasti tuiman näköisiä seeproja. Olen ostanut kyseisen ison printin joskus 10 vuotta sitten (en enää ole varma edes ostopaikasta..) ja se on vaan ollut rullalla jossakin. Olen tällanen ihme jemmailija.

Palava pensas
Tämä ihana keltamusta retrokuosi on Fin-Helenin "Palava pensas". Erilaisia retrokankaita keräilevä kaverini ei suostunut myymään tätä verhopalaa mulle, mutta sanoi että voin lainata sen jos vaan ripustan sen johonkin enkä leikkele sitä tms. Siis onks mulla ehkä maailman reiluimmat kaverit..?! :D

Mulla on tollanen sermi johon kaipasin uusia kankaita joten tuo pääsi nyt siihen edustamaan. Sopivasti löytyi S-koukkuja joilla sen sai kätsysti pika-asennettua. Kerkesin meinaan blondina ostaa jo verhorenkaitakin, kunnes tajusin että eihän niitä saa tonne tankoon mitenkään. :D Kangaspala oli hitusen liian lyhyt sermiin, ja koska sen toinen pää sattui olemaan muutenkin huolittelematon, ompelin sinne pikapikaa lisukkeeksi suikaleen mustaa kangasta. Toimi hyvin. Yläreunaan vielä ripustusta varten keltaisesta nauhasta pieniä lenksuja ja siinä se. Helppo purkaa tarvittaessa taas alkuperäiseen olemukseensa.

Lopputulosta ihaillessani tajusin sitten, että kuviohan on väärinpäin. :D
Mulle käy aina just näin jos yritän tehdä jotain nopeasti. :) No, en ala purkamaan, saa olla noin. Tuskinpa sitä kovin moni edes huomaa ellen mainitse asiasta. ;o)

Ei kommentteja: