torstai 8. maaliskuuta 2012

.. standing there, on a balcony in summer air ..

Siinähän ei ole mitään uutta, että vaakaraidat ilmestyy kuvioihin aina kevään kynnyksellä. Tänä keväänä se kuitenkaan ei rajoitu vain seilorihenkiseen meininkiin ja kapeisiin, tasaleveisiin sinipunabeige-raitoihin. Leveät palkkiraidat yhdistyvät toisiinsa muodostaen räväköitä väripintoja, ja kapeatkin raidat pääsevät vielä samaan settiin mukaan. Väreinä hehkuvat aprikoosiin vivahtava oranssi, pinkki, ruohonvihreä, keltainen ja sähkönsininen. Musta ja valkoinen rajaavat ja rytmittävät näitä värisekamelskoja kivasti. Muistuu vähän mieleen eräs kirkasvärinen raitapaita jonka kaverini ompeli itselleen yläasteella. Nyt se varmaan olisi taas tosi hot... ;o)

raitaa1
raitaa2
Erityisesti oranssin ja pinkin yhdistelmä on nyt muutoinkin vahvasti tyrkyllä:

Me Naiset muotiextra
Mutta veikkaan että käytännössä hirveän moni ei kuitenkaan koe ihan luontevaksi pukeutua kyseiseen yhdistelmään.. ;o) Kuvat bongattu Me Naiset -lehden kevätmuotinumerosta.

Jokakeväisiin ilmiöihin kuuluvat myös hempeän puuteriset pastellisävyt ja kukkakuosit. Jotain sellasta taisi pyöriä mielessä kun pari iltaa sitten kaivelin korutarvikelootaani, lopputuloksena nimittäin oli satsi tietynhenkisiä korviksia:

hempeämpää
Samanaikaisesti tosin "toisena tuotantolinjana" valmistui kontrastisempia ja kirkasvärisempiä korviksia. ;)

Hansamania
Tuossa näkyy vähän tämänhetkistä korviskattausta, kuva tiistaisesta Hansamaniasta. Värikkyys ei nyt kauheasti puhutellut kauppakeskuksen kulkijoita, kaupaksi meni (omasta mielestäni) vain "värittömiä" ja "tylsiä" korvispareja. :D No, vielä olis pari myyntitapahtumaa tällä viikolla tiedossa; lauantaina haveSTAIL Skanssissa ja sunnuntaina Retrotori & Brunssi Kärsämäessä. :-)

Edit: vielä yks lisäkuva Hansamanian vihreäsävyisestä yleisilmeestä.. ;o)

Hansamanian ilmapallot

2 kommenttia:

Johanna kirjoitti...

Mä olen muuten kattellut noita oranssi&pinkki -yhdistelmäpaitoja jo jonkun aikaa ja heti eka silmäyksestä oisin ottanu itelle :D En kyl sit tiiä oonko muka rohkeampi pukeutuja (NOT) mutta ei toi musta paha yhdistelmä ole.

Desthea kirjoitti...

Johanna: joo onhan se toki kyllä kiva väriyhdistelmä, ei siinä mitään. :-)