perjantai 11. toukokuuta 2012

.. the only way is up, baby, for you and me now ..

Parin viikon takainen kevätmuotinäytöksemme it's a Spring Thing sujui oikein mukavasti! Kommelluksilta vältyttiin, katsojia oli ihan mukavasti (ekassa näytöksessä sali lähestulkoon täysi, myöhemmässä hiukkasen vähemmän ja nuorempaa sakkia), fiilis oli kaikenkaikkiaan koko porukan kesken todella jees ja mikä olennaisinta, vaatetarjontamme lavalla oli mielestäni oikein onnistunut! Ihanan monipuolinen kattaus kauniita, laadukkaan oloisia ja hyvin istuvia vaatteita, sporttisesta katutyylistä kesäisiin kukkamekkoihin. :)

Täähän oli nyt toinen kerta kun järkkäsimme näytöksen lähestulkoon samalla porukalla, meistä kymmenestä suunnittelijasta vain kaksi oli eri tyyppejä kuin pari vuotta sitten Klubilla "10 by 10" -näytöksessämme. Meillä on yksinkertasesti niin mahtava porukka ja yhteishenki, että tällasia juttuja on ilo järjestää ihan jo senkin takia. Yksikin porukastamme totesi nyt näytösillan päätteeksi, että tää oli ehkä kivoin näytösprojekti missä hän on tähän mennessä ollut mukana. Ja mikäpä sen mieltä lämmittävämpää kuultavaa, kun jälleen ns. pääorganisaattorin roolissa ikäänkuin tuli oltua. ;-)

Tässä maistiaisia näytöksemme tarjonnasta:

Vasemmalta oikealle: CHARLie, JannikWear, Tetra Tuulia

Vasemmalta oikealle: Cosecha, Yono, Anna Lahokoski

Vasemmalta oikealle: IHanna Design, Cosecha, T:mi Hippapuku, Muusa

Suuret kiitokset pitää kyllä esittää myös ihanille malleillemme sekä loistaville kuvaajille! :)

Oman mallistoni ruotimisen jätän kokonaan toiseen postaukseen, alkaa tässä jo muutenkin sen verran perjantai-illan ohjelma/aikataulu painamaan päälle. ;-)

Ei kommentteja: