maanantai 21. toukokuuta 2012

.. staring at the blank page before you, open up the dirty window ..

Nyt on kirjotusinspis ollut hieman hukassa. Ei siis sillä etteikö olis mitään asiaa (päinvastoin, matskua rästissä vaikka kuinka) mutta jotenkin ei oo vaan kauheesti napostellut alkaa postauspuuhiin. Tarkemmin ajatellen ilmiössä taitaa olla peräti jotain jokakeväistä kaavaa, oiskohan se sit vaan toi kaikki valoisuus ulkona ja lähestyvä kesä joka saa tietsikkahommat tuntumaan jotenkin hitusen vastenmielisiltä..? ;-)

Otan nyt tavoitteen tälle viikolle; pyrin postaamaan joka päivä edes ihan vähäsen jotakin, niin ehkä siten saisin tota rästiläjää tehokkaasti purettua. :-)


Mua kiehtoo tällaiset tarroilla ynnä muulla kuorrutetut kohteet ihan hirveesti, mietin aina että kuka helkkari niitä tarroja oikein liimailee ja liikuskeleeko ne tyypit tosiaan aina kaupungilla taskut täys tarroja..? :D Onko se jotenkin suunnitelmallista vai aivan randomia toimintaa? Pitäisköhän itekin teettää jotain omia mainostarroja ja alkaa lätkiä niitä aina ohimennen jonnekin..? ;-)

Pakollinen Rendez-Vousin tarrakin tuolla tietysti, ois suoranainen ihme jos jossain EI olis niiden tarraa.. ;-) Kyseisen bändin musaa en ole kylläkään ikinä kuullut mutta ahkeran "tarramarkkinoinnin" myötä olen sentään ainakin hyvin tietoinen kyseisen yhtyeen olemassaolosta.. xDKuvat Klubin vessasta. x)

Myös ulkoilmassa tapaa paljon "tarrataidetta". Tässä varsin kuvauksellinen tolppa: ;-)

 

Kuvat Silja Linen terminaalilta, siitä kohtaa missä autot odottavat laivaan pääsyä.


Laivoihin liittyen löytyi arkistoista vielä tällainenkin äärimmäisen tyylikäs vessaräpsy eräältä taannoiselta risteilyreissulta. x) Viimeisimmältä Ruotsin reissultakin olis reilusti kuvia, pyritään siispä niitäkin postaamaan tällä viikolla!

Ei kommentteja: