torstai 7. kesäkuuta 2012

.. here's my love religion, I believe in you ..

Nyt voisin (viimein) vähän esitellä printtejä joita tein aiemmin keväällä kankaanpainopajalla. :o)Tää on hieman "inside" juttu, sisältäen oman parisuhde-elämäni inspiroimaa symboliikkaa. Ankkuri liittyy sekä toivoon että yleisesti merelliseen teemaan mikä oli mun kevään suunnitteluprosesseissa melko vahvasti läsnä. Printin teksti (ja arvatenkin siis myös postauksen otsikko) tulevat U96:n biisistä Love Religion, joka on mun makuun yks parhaimpia ysäriteknon helmiä. ;-) Alunperin koko kevätnäytösmallistoni nimeksi meinasi tulla tuo "(here's my) Love Religion", mutta se jalostui lopulta kuitenkin Sea of Love:ksi (joka on muuten merkittävä ysärihelmi sekin, by Daze.. ;-))


Tuossa vielä näytöksestämme kuva miehen paidasta em. printillä ja kontrastivärisillä lisukkeilla. Taitaa olla itse asiassa jostain harjotusvaiheesta napsastu kuva, koska varsinaisessa näytöksessä tämän paidan päällä oli huppari. :) (Kuva: Mia Sjögren)

Tää jatkaa merellisellä linjalla ja myöskin on hieman "oma juttu". Karttaotokseen sisältyy mulle tärkeitä paikkoja kuten lapsuudenkotini. Vaalea siis tuossa (yllä) merta ja tumma maata.


Tällä printillä painoin lähinnä muutamia kangaskasseja, ehkäpä teen vielä lisääkin myöhemmin..
Sitten vielä pari hieman pienempää kuvaa/kuviota, joita ajattelin nimenomaan somistamaan näytösvaatteita ja sillä tavoin yhtenäistämään mallistoa. Toivottomalle rönsyilijälle yhtenäistämiskikat tulevat tarpeeseen..x)


Tuossa nyt tyttöjen näytösasuista muutama rajattu yksityiskohtaotos, joista hieman ilmenee tuo printtien käyttö ja sijoittelu mallistossa. :) (Kuvat: Otto V.)

Lisää näytösmallistokuvia myöhemmin! :)

Ei kommentteja: