tiistai 12. kesäkuuta 2012

.. life's too short to be sitting around miserable ..

Kesäisiä Turkucity-fiiliksiä sunnuntailta.. :o)

Viikonloppuna käytiin myös Uudessakaupungissa Merefesteillä, mutta koska markkinahumu ei sateessa oikein innostanut niin käväistiin ulkosalla kekkuloinnin sijaan mm. paikallisessa Tarjoustalossa ja muistin viimein katsastaa oisko shampoohyllyssä tätä:


Blogipiireissäkin kovasti kehuttua Klippoteket-kuivashampoota.

Se edellinen omistamani Biozellin pikkupurkki kului loppuun melko nopeasti ja lisäksi pakko todeta, että mielestäni kyseisellä tökötillä ei kyllä mitään kovin kummoista vaikutusta ollut. Tulihan siitä toki vähän semmosta "raikasta" tuoksua ja lisäks huomasin, että käsin kokeilemalla tukka kyllä tuntui päältä jotenkin "puhtaammalta"/mattapintaisemmalta, mutta peilistä katsottuna ei kuitenkaan huomannut mitään eroa. Ja mä kyllä toivoisin että kuivashampoon vaikutus olisi nimenomaan näkyvä eikä pelkästään tuntuva. :D

Tätä uutta kokelasta en ole vielä ehtinyt testaamaan, toivotaan että olisi edes hitusen parempi sijoitus kuin edeltäjänsä.. ;-)

4 kommenttia:

blandad. kirjoitti...

Klippoteketissä on hyvä koostumus ja hinta-laatusuhde. Mä jouduin aluksi vähän totuttelemaan tuon käyttämiseen, mun hiuksille paras lopputulos tulee kun eka suihkuttaa tota juuriin, antaa hetken aikaa "kuivahtaa" ja sitten vasta harjaa sitä tasaisemmaksi. Kuohkeutta saa kivasti lisää.

Desthea kirjoitti...

blandad: jee, kiva, kiitos vinkistä! :)

Kaisa kirjoitti...

Jes, fanitan Klippoteketin kuivashampoota. Teenihan samoin kuin blandad, eli suihkautan, odotan hetken ja harjaan huolella. Lykkää päivän verran tukan pesua eteenpäin.

Desthea kirjoitti...

Kaisa: kiitos sullekin kommentista, olenkin yrittänyt vähän tohon tapaan tota nyt testailla ja vaikuttaa se ainakin paremmalta kuin se edellinen kokelas. :o)