torstai 28. kesäkuuta 2012

.. zero chance of rain, it’s been a perfect day ..


Tunnelmia juhannukselta 2012.. :o)

Juhannusaatto oli upean aurinkoinen ja kuuma päivä. Silloin sattui olemaan myös nuorimman setäni 50-vuotissynttärit, joita juhlittiin pienellä sukulaisporukalla saaressa isäni ja hänen sisaruksiensa vanhassa kotipaikassa.

Malja nostettiin klo 14:30, se oli sedän syntymäkellonaika.


Kissoja oli paikalla vain yksi, vaikka niitä pitäis olla saaressa enemmänkin. No, ne muut eivät ehkä olleet ollenkaan niin sosiaalisia kuin tämä tapaus, tää pyöri koko ajan siinä ihmisten jaloissa ja yritti myös hyökätä synttärikakun kimppuun. :D


Kissallakin taisi olla kuuma.. ;-)


Yksi koiravieraskin saapui paikalle. Se ajoi lähes ensitöikseen kissan vanhaan pihanavettaan...


Kakun alla oleva retropöytäliina oli varsin.. kuolattava. :P Vähän muutakin jänskää ja vanhaa siellä ois kyllä ollut, tarvis mennä joskus paremmalla ajalla vähän katselemaan ja kuvaamaan..


Yllättäen talosta löytyi myös jotain mulle kuuluvaa; vanha rattikelkka, jota en tiennyt olevan tallessakaan enää. Oli ollut kuulemma serkuilla lainassa ja sitä kautta jotenkin varastoitunut tuonne. Muistan vielä hyvin kun lapsena sain tuon, oli ihan must kun iskällä oli silloin samanlainen moottorikelkka. :D


Synttärikemuista poistuttuamme suuntasimme veneen keulan kohti Turkua. Tässä ollaan jo hyvässä vaiheessa matkaa, Naantalissa, edessä näkyy Särkänsalmen silta.


Ja tässä mennään jo Airistolla, hieman isompien paattien väylän poikki. ;-)


Ja viimein perillä Satavan saaren rannassa, poikaystävän kaverin mökillä.Kyllä niissä maisemissa kelpasikin loppuilta hengailla, grillata, uida jne.


Miljöössä olisi ollut muutakin mielenkiintoista kuvattavaa kuin tämä vanha puhelin, mutta tuossa vaiheessa kameran akut lopahtivat eikä ollut laturia mukana joten sen enempää ei tullut juhannusiltaa taltioitua. Josko siinä nyt sinänsä mitään kovin hehkeää taltioitavaa olis enää sitten myöhemmin ollutkaan... ;-)

2 kommenttia:

Tuii kirjoitti...

Sinut on haastettu ;)

http://tuituis.blogspot.fi/2012/07/mansikkatunnustus.html

Desthea kirjoitti...

Tuii: kiitoksia haasteesta. :o)