keskiviikko 20. kesäkuuta 2012

.. something 'bout this beat that's got me hooked, come over here and take a closer look ..

Korupajani sijaitsee keittiössä, samaten kuin datailupisteenikin, missä nytkin istun. Olen kaipaillut pajan tuntumaan jotain systeemiä mihin saisi valmiina tai työn alla olevia kaulakoruja asetettua roikkumaan...


Samassa nurkkauksessa on myös asuntoon kiinteästi kuuluva iso jänskä avokulmahylly (mihin on kätevä tunkea kaikkea mahdollista tavaraa kuten näkyy...) ja kiinnitin nyt sitten sen sivuseinämiin muutaman tarrakoukun korujen ripustamista varten.


Metallilevystä taivutetut, Biltemasta ostetut koukut olivat alunperin sellasia harjatun teräksen värisiä, mutta halusin niistä mustia, jotenka suihkin ne spraymaalilla. Kaupungissa kun ei oikein kotosalla maalailu onnistu niin olen tehny vaan silleen, että säilytän maaleja ja maalattavia juttuja auton takakontissa ja kun osun joskus sopivasti jollekin tyhjälle parkkialueelle tms. niin pystytän siihen hetkeksi pikku maalauspisteen.. :D
(Viime viikonlopun bileissä "maalla" pojat kaipasivat spraymaalia erääseen keksimäänsä hupijuttuun ja hämmästys oli suuri kun meikäläisen takakontista sitä löytyi.. no, multahan löytyy yleensä vähän kaikkea, heh...)

Ja terkkuja muuten tässä vaiheessa kaikille niille miespuolisille jotka aina jaksaa marista, ettei spraymaalilla mitään kannata maalata kun ei se pysy kuitenkaan. Guess what, I don't give a sh*t. :D Olen vähän sitä mieltä että jos spraymaalataan vaikkapa joku sisustuksellinen juttu, joka sitten vaan ripustetaan nätisti seinälle eikä siihen enää pahemmin kosketa niin mihin se maali siitä muka itekseen haihtuis? :D Tokihan sellanen asia kuluu mikä on alttiina hankaukselle tai muulle kulutukselle., se nyt on sanomattakin selvää, turha siitä on paasata. Mutta jos on vaan jostain koristejutusta kyse niin please, antakaa naisten maalata rauhassa jos ne tahtoo. :D Ihmisen pitää antaa tehä omat virheensä ihan ite. ;-)


Tuossa muutamia "tummahenkisiä" kaulakoruluomuksiani em. koukkujen avulla kuvattuna. Näitä ei ole Madeby'ssa, ja ihan noin muutenkin wink wink, mikäli bongaa täällä jotakin kiinnostavaa, voi aina vapaasti tiedustella onko tuote vapaana sekä että oisko sille jotain blogin lukijan special-hintaa olemassa.. ;-D

Niistä viime viikonlopun bileistä vielä sen verran, että synttärisankareita oli peräti kolme, eivätkä he tietenkään erityisesti mitään lahjoja toivoneet, mutta kiikutin kuitenkin jokaiselle muistoksi ns. yleispätevän pikku näperryksen:


Pullonkorkkimagneetteja, jotka olivatkin ihan uusi kokeilu. Nyt vaan sais joku sitte juoda Fingerpori-bisseä että saisin lisää Avataan tästä -korkkeja.. ;-D Coca Cola -korkki jäänee omaan jääkaapin oveen.


Samoihin aikoihin tein myös sormuskokeiluja, tuloksena mm. tällaisia kangaspäällysteisiä yksilöitä. :)


Aika kivoja!? Paras tulos tuntuisi tulevan ohuella trikookankaalla joka ei kuitenkaan ole liian läpikuultavaa. Pohjana olen käyttänyt sellaista "reikälevyllistä" sormuspohjaa.

BTW, oiskin muuten mielenkiintosta kuulla teiltä ihmiset, että käytättekö sormuksia, ja minkälaiset ovat yleensä mieleenne..? :)

2 kommenttia:

Johanna kirjoitti...

Minkä hintaisia nuo koukut oli? tarttisin ite kanssa jotain mihin laittaa kaikki kaulakorut..

Ja makeita koruja oot tehnyt! Haluun parikin noista kaulakoruista (viis siitä ettei niille ole paikkaa) ja tuo mustahopeinen sormus on nam!

Desthea kirjoitti...

Johanna: kiitti! :D Miksköhän sun kommentti on tullu 3 kertaa? :D Poistan ylimääräiset.. ;)

En kyl yhtään muista mitä noi koukut makso mutta tuskin kovin paljon, varmaan muutaman euron maksimissaan. En usko että oisin mitään ihan sikahintasia ostanut. :D Paketissa oli tosiaan 4 kpl ja ovat metallia missä takana kunnollinen tarrapinta. :)