sunnuntai 22. heinäkuuta 2012

.. I do this just for kicks, just for the thrill ..

Täksi kesäksi ei ollut mitään erityisiä suuria suunnitelmia (kuten ei kyllä yleensäkään..), mutta sen sijaan tämän kesän the jutuksi on selkeästi muodostunut erinäisten "sivistysaukkojen" paikkaaminen. Tunnen jo itseni hitusen "paremmaksi" turkulaiseksi, vaikka to-go-listalla roikkuvat yhä edelleen mm. Forum Marinum sekä Logomon kehutut näyttelyt... x)


Sellaisia pieniä (ja yleensä suurta huvittuneisuutta herättäviä) sivistysaukkoja on kuitenkin tullut täyteltyä jo jonkin verran. Sen lisäksi että juuri muutama päivä sitten ylitin Teatterisillan ihan oikeasti ensimmäisen kerran ever (autoilijalta vähän tahtoo nuo kävelysillat jäädä väliin...), ylitin kesäkuussa joen viimein myöskin vanhalla kunnon Förillä! Lienee tarpeetonta tarkentaa, että sekin oli siis ihka-ensimmäinen kerta.. ;-)



Hieman fiiliskuvia kyseiseltä legendaariselta joenylitysreissulta.. ;-D


Kyseisen päivän asu oli vahvasti puna-valkoinen. Kuvaa piti hieman "sensuroida" koska kännykän kamera usein "venyttää" pääni jotenkin ihmeellisen ylisuureksi.. :D

Vielä toiseltakin samoilla nurkilla hengailulta kuvamatskua..





Ostin jonkin aikaa sitten Tarjoustalosta sormuksen. Käytän hyvin vähän sormuksia enkä sellaisia yleensä osta kuin joskus harvoin kirpparilta, mutta tämän mustan sydänsormuksen muotokieli puhutteli ja mukavaksi yllätykseksi hintakin oli melko olematon (huomasin vasta myöhemmin kuitista sormuksen olleen -50% alessa). Raottelin säädettävää sormusrengasta hyvin varovasti ja vähän kerrallaan pihtien avulla isommaksi, eihän se muuten mun nakkeihin olis mahtunutkaan.. x) Seuraavana päivänä lähdin tyytyväisenä sormus sormessa kaverin luo Naantaliin ja kuinka ollakaan, sydänosio irtosi rinkulasta lähes samantien.. :-/ Harmillista sinänsä jos säädettävä sormus ei kestä että sitä säädetään, mutta kyllähän sen toisaalta ymmärtää että tuollaiset heppoiset liitokset voi melko helposti antaa periksi.. Koitan varmaan jossain vaiheessa liimailla sormuksen uudelleen kasaan.. ;-)

2 kommenttia:

HootHoot kirjoitti...

Niin aurinkoisia kuvia kaikki! Ja sitten sanotaan ettei oo aurinkoa koko kesänä näkynyt.. Höpöhöpö, onhan!

Ps. Johanna tässä, teretulemast seuraamaan mun töpeksintää bloggerissa :D

Desthea kirjoitti...

HootHoot/Johanna: no niinpä! :o) Ja joo koitan nyt viimein etsiytyä sinne... :-D