keskiviikko 8. elokuuta 2012

.. roses are red, some diamonds are blue ..


Mansikat, voisin oikeesti elää niillä (+ tuoreella ananaksella). Ne on vaan niiiiin hyviä. Aina kun ostan tuollaisen rasian, ahmin sen kokonaan lähes samantien. :D Mutta ei niitä sentään ihan päivittäin viitsi välipalaksi ostella, tulis hieman kalliiks pidemmän päälle.. ;-) Muutamaan rasiaan per kesä se yleensä rajottuu.


Puisto-otos viime viikonlopulta. Helsinkiläisellä kaverilla oli 30-vuotis-piknik-kemut Vallilan nurkilla. Sää suosi ja vegaanimurkinat oli yllättävän hyviä. :D Vietin pääkaupunkiseudulla itse asiassa yhteensä neljä päivää ja ehdin sinä aikana tavata lähes kaikkia siellä asuvia kavereitani, melkoinen suoritus, kerrankin näin. ;-)


Random myyntipöytäkuva. Sattui vaan jotenkin istumaan niin hyvin tän postauksen punakkaan "väriteemaan".. ;-)


Punainen oli myös tuollainen "pikku" jahti jonka kuvasin kesäkuun alkupuolella jokirannassa. Istuttiin mutsin kanssa jokilaivassa ja katottiin että mikäs ihmeen avaruusalus sieltä oikein tulee.. ;-D Oli näemmä niinkin iso, etten saanut sitä mahtumaan kunnolla edes kuvaan...


Tääkin kuva on kesäkuulta, Josen & Felinen järkkäämistä synttäripippaloista. Ihanan hyviä kuvia kyllä tulee tuommosilla kunnon kameroilla, mitä eräillä on.. :) Tuossa vaiheessa iltaa juotiin vielä kahvia.. ;-) Tuon kissamukin valitsin siksi, että meillä on joskus aikoinaan ollut kotona samanlaisia.. :D


Tuossa vielä kooste joka kertoo aika kattavasti kyseisen illan pääaktiviteeteista. ;-D Kuvat meikäläisestä siis Josen ottamia, ja nuo pari muuta omia kännykkäräpsyjä. Wii-konsolin Trivial Pursuit oli todella koukuttava, vaikka tunsinkin taas itseni hieman vanhaksi ainakin siinä vaiheessa kun kysyttiin jotain East 17 -yhtyeeseen liittyvää eikä kukaan pelikavereistani ollut siitä kuullutkaan. :D Heh, no joo, eipä noita kaikkia poikabändejä kyllä voi välttämättä muistaakaan kun niitä oli ysärillä niin paljon.. ;-)

Ei kommentteja: