keskiviikko 22. elokuuta 2012

.. like a diamond, from black dust, it's hard to know what can become if you give up ..

Nyt kun olen jo jonkin aikaa ollut melko musta-valko-orientoitunut, ja miettinyt, että olenkohan tiedostamattani vain massailmiön uhri, niin kieltämättä huvitti hieman kun tuo Anttilan postimyyntiluettelo tipahti luukusta. ;-)

Ihanaa muuten kun siinä lukee "SyysKESÄ 2012" eikä vaan pelkästään 'syksy' niinku muissa katalogeissa. :D Vielä on kesää jäljellä... ;-)


Siinäpä vähän niitä oman orientaation tuloksia. Suurin osa on kierrätysosasista.


Yks tämän kesän "myyntivaltteja" on olleet nämä "Tree of Life" -korvikset. :o)

Osallistuin tänä kesänä ensimmäistä kertaa Designmyyjäisiin, ensin heinäkuussa Fortuna-korttelissa ja nyt sitten elokuussa Taiteiden yössä Hansatorilla. Vaikka tällaisissa tapahtumissa onkin suht hintavat myyntipaikkamaksut, olen ollut myynteihin erittäin tyytyväinen ja positiivisesti yllättynyt. Nyt ollaan järkkäämässä itse porukalla myyntitapahtumaa Hansaan marraskuulle, tulee hieman halvemmaksi järkätä itse, kun ei ole mitään erillistä järjestäjätahoa vetämässä omaa palkkiotaan välistä. ;-)
Fortuna-korttelin sisäpihalla DJ:n soittama musiikki raikasi, väkeä riitti ja sää suosi koko päivän, mitä nyt ihan loppuvaiheessa saatiin hieman sadetta mutta tällä kertaa onneks suuremmilta "vesivahingoilta" säästyttiin.. ;-)


Sainpa viimein lunastettua itsellenikin tuollaisen vinyylikulhon meidän naapurikojusta Superupeen Santulta. :)


Hansan myyjäisissä ei sitten pahemmin ehtinyt kameraan tarttumaankaan, siellä riitti hulinaa. Siinä ehti hädin tuskin edes istumaan välillä, ja myyntikaverini yritti koko päivän/illan ajan saada yhtä patonkia syödyksi. :D
Kuvassa myyntipöytäni kulmaa aika alkuvaiheessa, moni tuossakin näkyvä korvispari lähti illan aikana iloisesti uusille omistajille. Tavaraa olisi saanut olla mukana enemmänkin. Ihaninta ehkä oli se, että ihmisiltä sai jotenkin tavallista enemmän tosi kivaa palautetta tuotteista, eikä kukaan edes nurissut hinnoista tms. :D Mitään ei tarvinnut tyrkyttää, tuotteet hoitivat myynnin lähes itsekseen. :-)

Now playing: K-System - Supadupasounds (2001)

4 kommenttia:

HootHoot kirjoitti...

Miksei mulle oo tullu tota kuvastoa?? No varmaan siks et jostain syystä meille ei tuu mitään ilmaisjakelua, vaikka olis kyllä kiva kattella mainoksia joskus........... Näinkin päin siis voi käydä :D

Nuo pinkit tähtikorvikset vikassa kuvassa vei mun huomion..

Desthea kirjoitti...

HootHoot: Toi Anttilan kuvasto tulee kyl ihan nimellä mun mielest, eli ei oo ns. ilmaisjakelua. :) Aika jännä jos teille ei MITÄÄN tuu, voisko muka olla jotai sellasta aluetta minne ei jaeta mitään mainoksia..? :D

Ja nuo tähtikorviksetkin lähti tuolloin jonkun ostajan matkaan.. ;)

Unknown kirjoitti...

Ihania korviksia! :)

En tajunnutkaan katsoa tuota Anttilan katalogin kantta 'sillä silmällä', mutta selvästi siinä on haettu vaikutteita jostakin. :)

Desthea kirjoitti...

Minna: Kiitos! Ja juu, ainakin 60-luvusta taidettu ottaa vaikutteita.. ;-)