perjantai 14. syyskuuta 2012

.. fly away, lead me astray to dreamer's hideaway ..


Täytin viime viikonloppuna 30. Kohtalo päätti järkätä mulle lahjaksi hieman actionia peräti oikeen viikon mittaisen jakson. Terveyskiemuroita. Odottelua, hoitajia, odottelua, lääkäreitä, verikokeita, tuskallisia vatsakipuja, särkylääkkeitä ja jos mahdollista niin vielä hieman odottelua. Lähtipä siinä painoakin muutamassa päivässä sen verran, etten edes muista milloin vaaka ois viimeks tuollaisia lukemia näyttänyt, varmaan joskus 5 vuotta sitten.. No, jälleen kokemuksia rikkaampana uuteen nousuun. Tai jotain..

Katselin muuten yhdessä tilassa odotellessani (hieman vastentahtoisesti) Kauniita ja Rohkeita (ekan kerran vuosikausiin), ja ihmettelin mielessäni, että mikähän sen "Brooken" salaisuus on kun se näyttää aina vaan ihan samalta ja yhtä nuorelta, eikä edes yhtään keinotekoiselta! Siis jos miettii miten kaikki muut tyypit siinä sarjassa ovat jo aivan selvästi vanhentuneet/muuttuneet, esim. "Taylorhan" on jo suorastaan pelottava ilmestys.. O_O

Anyway. Olin kaukaa viisas ja juhlistin omaa vanhenemistani jo hyvissä ajoin etukäteen. Lämpimämpien kelien toivossa järkkäsin bileet jo elokuun puolella, ja loistavat kelit (jollain ihmeen tuurilla) saatiinkin, mikä on pihakemuissa melko olennainen tekijä. Teemana oli "90's beach party", ja ohjelmassa mm. grillailua, saunomista, karaokea jne.


FB-kirppikseltä 20 eurolla ostamani Sonyn stereot pääsivät koekäyttöön ja hyvin soivat.


Yhtenä lahjana sain pinon vanhoja ysärilevyjä lahjalaatikossa. Tosi hauska idea. Sattuivat muuten kaikki olemaan vieläpä sellaisia, mitä mun kokoelmassa ei ennestään ollut. :-D Olin siis tietty sanonut, etten mitään lahjoja tarvitse, mutta osa toi silti jotain tuollaista pientä ja/tai vitsikästä.


Mukana menossa oli pino ysärilehtiä, joita löytyi ihan omista kätköistä. Suosikkeja ja Sinä&Miniä. Huh. x)
Meillä oli bileissä myös oma keikka! Kokoonpanomme "Tipsu & the Boysin" kanssa vedettiin muutamat coverit. Kuvista havaittavissa jopa hieman teemapukeutumistakin. ;-) Noin muutoin kyllä porukkaa oli melko vaikea saada orientoitumaan teemaan, suurin osa oli aika perus kesäkamppeissa vaan. Keikan jälkeen myöhemmin illalla samalle paikalle pystytettiin karaokepiste ja sulosointuja lauleltiin (naapureiden iloksi) vielä puolenyön aikoihinkin lampun valossa, yöperhosten ja lepakoiden lennellessä. x) Myös hieman yllättäviä "kuokkavieraita" marssi naapurustosta paikalle useampaankin otteeseen illan aikana. Olipa kyllä varsin kivat ja erikoislaatuiset pippalot. Porukka jo intoili, että näistähän pitää tehdä jokakesäinen perinne... ;-D

Keikkakuvista kiitokset (once again) Joselle. ;-)


Tuossa kaverilta saamani hauska kortti..


.. ja siinä toiselta kaverilta saamani (mielestäni varsin runsas ja ihana!) lahja. Kokonainen upea retroverho, pala Marimekon kangasta sekä Marimekko-tiskirätti. Joku taitaa tietää mitä värejä mulla on kotona.. ;-)

Lisäksi tuli muutama pullo, of course, ja onneks vaan yks kukkanen (orkidea), en meinaan oikein tuu toimeen kasvien kanssa, tai siis onnistun aina jotenkin saamaan ne hengiltä.. ;-)
Nyt varsinaisena synttäripäivänä sain sitten vielä pari lahjakorttia yms.

Olen muuten taas vaihteeks alkanut opiskella hieman vaatetusalaa. Pitää taas palautella mieleen mm. näitä:


Sweet.. Not.

Kuka tietää mikä tuo on? ;-)

2 kommenttia:

Nimetön kirjoitti...

Poikkileikkauskuva! :D Ei oo ihan munkaan lemppareita, mutta pakko niitä on vielä vuosi vääntää ennen kuin opiskelut loppuvat :/

Desthea kirjoitti...

Anonyymi: jep juu poikkarihan se siinä, ja rakenteena 'kannellinen napinläpitasku'.. ;-D Aika harva tosiaan taitaa työllistyä opintojen jälkeen sellaiseen paikkaan missä näitä vielä tarvitsisi.. x)