perjantai 31. elokuuta 2012

.. ring out the bells again, like we did when spring began ..

Se ois sitte kuukausi vaihtumassa ihan kohtapuolin. Perjantai-ilta ja kökin kotosalla, nukkumaan vois kohta suunnata ku väsyttää silleen sopivasti.. Rappukäytävässä tuntuu olevan jotkut bileet pystyssä, en oo vastaavaa meteliä kuullu sieltä montaakaan kertaa tässä asumisen aikana.. ;-D

Heitetään eetteriin hieman jotain rästikuvamatskua, sen vaativampaan aivotoimintaan ei taida täs kohtaa kyetä.. ;-)

Kävin kuun alussa muutaman päivän visiitillä Helsingissä, ja kaverin luota, missä majoituin, tuli napattua muutama kuva..


Siinä kaverin aivan ihana kissa..


.. ja siinä pieni kiva yksityiskohta keittiön sisustuksesta. Party Liten tuikkukipot rykelmänä.

Sitten muutama random otos tosta omalta takapihalta tältä kuulta...
Viime viikolla käytiin Josen kans Loviisan Aitassa, pitkään "sivistysaukko-listalla" ollut kohde sekin. :)


Loviisan Aitta on Ruskolla sijaitseva vanhaan navettaan pykätty viehättävä sisustus- ja lahjatavaraliike.Sisustuksessa tietty tyyli ja jutut ovat nyt erityisen pinnalla, ja Loviisan Aitta onkin ajankohtaisen valikoimansa ja kauniin esillepanonsa ansiosta varsin tunnettu ja suosittu mesta seudun sisustusfanaatikkojen keskuudessa.


Itseenihän tosin ei mikään maalaisromanttinen sisustustyyli niinkään uppoa.. ainakaan niin kauan kun itsellä ei ole sitä jotain vanhaa kartanoa sisustettavana.. ;-D Kuvassa yllä hauskoja vedinnuppeja, joista mua arvatenkin eniten kiehtoo tuo punavalkoraidallinen malli... aika namu. ;-)


Minun tyyliseni karttapallo siellä olis ollut! :D Tosi magee.. En tiedä mikä karttapalloissa niin kiehtoo, mutta tää yksilö ois vieläpä aivan extra cool sellaseen tavanomaiseen verrattuna.

Heh, Josella muuten myös postaus tuosta visiitistämme, ja oikeasti luin sen vasta äsken kirjoitettuani ensin oman tekstini.. hauskasti aika samankaltaisia pointteja.. ;-)


Loppuun vielä yks tällanen tosi kiva Josen ottama päivän asu -kuva heinäkuun puolelta. Huomaa taustalla Aurajoen koriste-ankat.. ;-) Kiitokset taas loistavalle (hovi)kuvaajalle! :D

3 kommenttia:

HootHoot kirjoitti...

Mennään tonne aittaan sit ku saan ens rahan, jooko?????? :D
Haluun vaiks mitä tuolta, yllärinä ehkä tuommoiset pöllö-vetimet ainaskin.... :D

Desthea kirjoitti...

HootHoot: no juu mennään toki vaan.. ;-)

Maiju kirjoitti...

muistatko yhtään minkä hintainen tuo karttapallo oli? :)