torstai 22. marraskuuta 2012

.. I can't believe you're making darkness into light ..

Kookkaita ja näyttäviä kaulakoruja on näkynyt jo pidemmän aikaa, yhtenä suuntauksena niissä sellaiset hieman futuristishenkiset metallilaattakäädyt. Olen itsekin ajatellut että joku sellainen vois olla kiva, mutta niissä on hinnat olleet yleensä hieman korkeammat ku peruskaulakoruissa, niin ovat sitten jääneet aina hyllyyn.


Jonkin aikaa sitten bongasin kuitenkin niinkin eksoottisesta paikasta ku Citymarketista ohimennen tällaisen alennuksessa olevan yksilön, maksoi muistaakseni viitisen euroa. Poikaystävä ei oikein ymmärtänyt miksi ostin kaulakorun joka oli hänen mielestään vain pala metallilevyä. Mutta ei ne miehet kai voi kaikkea aina tajuta... ;-)


Metalliosa on siis hopeanvärinen, vaikka näyttää hämärässä kuvassa jotenkin kultaiselta.


H&M:n reilun viikon takainen mainossähköposti valisti, että neule ja näyttävä kaulakoru ovat nyt ajankohtainen yhdistelmä. Korukollaasi yllä siis napattu kyseisestä postista. Tuossa äärimmäisin oikealla edustaa eniten sitä em. "futuristista" teemaa mikä meikäläiseenkin ehkä parhaiten kolahtaa.


Neuleista oli pakko takertua tähän. Miten mulle ei ehkä tulis graafisista kuvioista ihan ekana nää esimerkit mieleen? ;-D Lisäks väittäisin, että ainakin aika moni muodin ja trendipukeutumisen omituisiin kiemuroihin perehtymätön olettais automaattisesti näiden olevan lasten mallistoa. ;)

Tungetaan samaan vielä muutama muukin H&M:ltä talteen poimittu bongaus...


Neulemekkotyyliä mielettömän upeilla kengillä höystettynä..


Ja sopivalla "rouheudella" varustettua ja asustettua valkeaa neulepintaa Lana Del Reyn esittelemänä.


Läpikuultavaa pitsi-, sifonki- tms. materiaalia oleva paidan yläosa näyttää edelleen todella kivalta.

Palatakseni vielä alkupään aiheeseen, osaatteko muut käyttää kookkaita, lähelle kaulaa asettuvia koruja? Itse huomaan ainakin tuota "metallilevyä" käyttäessä että kyllähän se "tuntuu" kaulassa enemmän kuin muunlainen koru, koska on niin leveä ja tasainen, joustamaton kappale. Ihan paikallaan ollessa korua ei huomaa mutta tietyissä asennoissa/liikkuessa tökkii välillä epämukavasti solisluihin. Yks loistava puoli kuitenkin löytyy; tämänmallinen koru ei pyöri kaulassa vaan pysyy koko ajan oikeassa asennossa eikä siis tarvitse ärsyyntyä myöskään etupuolelle hivuttautuvasta lukosta kuten niin monien muiden korujen kanssa. ;-)

2 kommenttia:

Marianna kirjoitti...

Pinkki batman-paita O_O (tai no ei ihan batman mut melkee). Cittaristaja Prismasta tekee oikeesti välillä kivoja löytöjä (:

Desthea kirjoitti...

Feline: Juu näin on. :D