maanantai 14. tammikuuta 2013

.. I am one of those melodramatic fools, neurotic to the bone, no doubt about it ..

Joulun jälkeen käytiin Johannan kanssa vähän Myllyssä nuuskimassa alennusmyyntejä, mutta kuten tavallista, siinä päätyy vaan yleensä ostelemaan kaikenlaista ei-alennuksessa-olevaa "tarpeellista".

Lindexiltä shoppailtiin hieman edullisia perustoppeja eri väreissä, ja taas kotona kirosin kun etenkin ne mukavimman tuntuiset niistä (eli viskoosia sisältävät) menivät tietenkin ekassa pesussa ihan kieroiksi. Ärh. Alerekistä löysin jännän mustan verkkoneuleen, joka oli niin super-ylipitkää mallia, että odottaa tuolla ompelukoneen vieressä lyhennysoperaatiota. Ehkä laitan siitä kuvaa sitten myöhemmin kun olen tehnyt sille jotain..Glitteristäkin sentään jotain alehintaista tarttui haaviin. Massiivinen sormus (kerrankin sellainen joka mahtui sormeeni..) hienolla kuvioinnilla ja kaveriksi simppelin tyylikäs rannekoru. Molemmat puoleen hintaan.

Käytiin samalla myös Honkkarissa pyörimässä ja haalimassa erinäistä enemmän ja vähemmän tarpeellista talous/kotitavaraa, löytyi mm. tällaiset:


Kiva kalenteri-keittiöpyyhe vain parilla eurolla. Valitettavasti tuo hieno printti haalistui aika pahasti ekassa pesussa. :-/ Vaikkei kylläkään kuvasta tuo haalistuma-aste niinkään välity. Pesinköhän jotenkin väärin..?


Mentalwearin hauska brainwash-kylpypyyhe pääsi koristamaan oranssiksi värikoodattua veskiäni.


Ajatus ja hanke Mentalwear-tuotteiden taustalla vaikutti hyvältä, mutta valitettavasti googletus paljasti että kyseinen firma on jo kuopattu ja siten oletettavasti nämä loput tuotteet lykätty eteenpäin Honkkarin tyylisille halpajälleenmyyjille. No, hieno pyyhe joka tapauksessa. Samaa sarjaa oli tarjolla myös mm. viivakoodikuosilla.

Alennusmeininkiä on myös entisen opettajani Sirpan Evergreen Garderobi -vintageputiikilla Kärsämäen Leaf Centerillä. Wink wink vaan kaikki opiskelijat (ja Sirpan entisetkin oppilaat), koko valikoimasta on nyt -50% ale!


Vintagevaatetarjonnasta harvemmin löytyy mitään makuuni olevaa, mutta asusteet ovat usein sitäkin kiinnostavampia, etenkin korut ja laukut. Kuvassa näkyvä Humbugi-ranneasuste ei kylläkään ole vintagea, vaan samaan henkeen sopivaa kotimaista käsityötä ja Sirpalla on ollut näitä muutama kappale jälleenmyynnissä. Retrotori-tapahtumissa jo olin niitä pariin otteeseen hipelöinyt mutta alkuperäinen hinta oli makuuni hieman korkeahko. Tämä yksi musta kiiltopintainen yksilö tuolla putiikilla vielä nökötti ja kysäsin sitten josko alennus koskisi sitäkin, ja koskihan se. Jotenkin mielettömän kiva tuollainen pitsimäinen, reikäkuvioitu nahka. Tuotelapusta lainattua: "Tämä humpuuki on valmistettu käsityönä Suomessa käyttäen vanhoja ja ylijäämäverhoilumateriaaleja."

Parin euron lila-harmaat retrokorviksetkin sitten vielä nappasin lopuksi mukaani kaverille vietäväksi, olivat jotenkin niin hänen näköiset/väriset. :-)

5 kommenttia:

Marianna kirjoitti...

Mulla on MentalWearin jääkaappimagneetteja, löydettiin niitä Prisman alelaarista parilla eurolla :D

Desthea kirjoitti...

Feline: kattelin netistä että sarjaan kuuluu myös kaikenlaisia hauskoja mukeja.. ;-)

HootHoot kirjoitti...

No höh tuo mentalwear-juttu. Mutta kai ne on saanut jotain rahaa niistä myydessään ne loput honkkareihin tms.
Noi korvikset on kyllä ihanat. Isäntäkin tykkäs :D

HootHoot kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Desthea kirjoitti...

HootHoot: juu ovat varmasti rahaa saaneet myydessään loppuvarastot pois, siitä vaan ei sit tiiä onko niistä enää siinä vaiheessa mitään avustuksia mennyt mielenterveystyöhön tms.. ;)
No hyvä jos tykkäs. :D

Ootko sählänny jotain, ku on heti sun kommentin perässä joku "poistettu kommentti"..? ;-)