perjantai 11. tammikuuta 2013

.. and all that I can see is just a yellow lemon tree ..


Joskus oman vaatetelineenkin kattaus sattuu näyttämään niin kivalta että siitä pitää ottaa kuva.

On muuten kyllä yks käytännöllisimpiä parin euron kirppislöytöjä ikinä tuo kokoontaittuva vaateteline, siihen saa vähän käytetyt vaatteet mukavasti asetettua eikä ne sitten loju missään sängyllä, tuoleilla tai lattioilla. Taaempi osio toimii kätsysti pyyhkeenkuivatustelineenä, lyhyt kun ei ylety laittamaan pyyhettä esim. oven päälle.


Sama väriteema jatkuu. Tiedättehän miten kumilenkkejä ei ole koskaan käsillä kun sellaista johonkin tarvitsisi? "Sisustuksellinen" kumilenkkipallo ratkaisee ongelman! Parin euron löytö Jyskistä. :D Miksei vaikka tuparilahjan höysteeksi jollekin kaltaiselleni musta-kelta-hullulle.. ;-)


Kivoja mustavalkokankaita Ikeasta. Nuottikuvioinen on lakanapaksuutta ja siitä on tulossa tyynyliinoja.Näitä kuoseja (PS.A2 ja Hot Contents) tuli tossa syyspuolella aika urakalla painettua eri väreissä.


Ja siinä vähän valmiita pussukoita. Tarkkasilmäiselle tuosta ehkä paljastuu että olen ollut kuvaamassa pihalla hiekkasäiliön päällä. Toivottavasti tästä ei nyt kukaan hygienianeurootikko saa halvausta.. ;-)

Hassua muuten miten paljon nykyään onkin "musta-valko-keltaisia" blogeja, joiden kuvasisällössä on tuon mainion väriskaalan lisäksi paljon silmiähivelevää tekstuuria, graafisia elementtejä, retrohenkisyyttä ja kivoja sisustusideoita. Ja miten vaarallisen ihanan inspiroivia ne ovatkaan. :P Sellaisiksi voisi mielestäni luokitella ainakin Kesällä kerran, Hyypiön elämää ja Intoilija -blogit, tietyssä määrin myös Visuaalisesti vaativan, joskaan siellä ei ehkä just se keltainen väri ole niin vahvassa asemassa, musta-valkoisuus kyllä sitten senkin edestä. Osaisitteko vinkata mulle vielä lisää vastaavan tyylisiä blogeja? Olen niin laiska itse penkomaan tuota blogosfääriä.. ;-)

5 kommenttia:

Kaisa kirjoitti...

Mun tekis mieli juuri tuollaista vaatetelinettä, kuorrutan puoli makuuhuonetta aina vaatteilla kun levällään on työvaatteet ja jumppavaatteet ja kotoiluvaatteet...

Hilma kirjoitti...

Aivan ihana tuo nuottikangas ! Tosi kiva lukea suunnittelijan tekstiä, kun itsekin (ainakin toistaiseksi) opiskelen vaatetusmutoilua. :)

Haluaisin heittää haasteen blogissani

http://hilmawho.blogspot.fi/

La Fèe / Keijupölyä ja Sinfoniaa kirjoitti...

Oih, tuo nuottikangas on ihana! Tuosta keksisi vaikka mitä kivaa tehdä :)

Inka Immonen kirjoitti...

Moikka,

Olen heittänyt sinulle haasteen :)

http://kirsikanmarjoja.blogspot.fi

Terkuin Inna

Desthea kirjoitti...

Kaisa: juu se on kyllä kätevä! ^_^

Hilma: kiitoksia kommentista & haasteesta! :)

Lady Satin: niinpä! ^_^

Inna: kylläpäs nyt on haasteita, kiitos sullekin! :D