sunnuntai 10. helmikuuta 2013

.. I wrote a song for you, and all the things you do, and it was called "Yellow" ..

Keltaisia ja muuten vaan piristäviä asioita tähän hieman jo puuduttavankin pitkään talveen. Valoa kohti sentään jo mennään, jaksaa jaksaa...


Kaupan hyllystä löytyi Twiningsin Earl Grey -teestä sitruunainen versio joten pitihän sitä ostaa kokeiluun. Kauheasti sitruunan makua en ole siinä kyllä havainnut mutta kai siinä joku pieni vivahde on eikä kai ole tarkoituskaan sitten olla sen enempää. Tuoretta ananasta en voi kai koskaan kylliksi ylistää, se on jotain niin hyvää ettei sitä voi edes oikein järjellä käsittää. Tai ainakaan sanoin selittää. Ekstaattista. Voisin elää tuoreella ananaksella. Ja mansikoilla, ja viinirypäleillä. Nam.


Kelta-hopeiset geometris-henkiset korvikset löytyivät tammikuun alehulinoissa Glitteristä..


.. kuten myös tämän kuvan keltainen palloriipuskoru paksussa käärmeketjussa. Valkoinen ranneke tummasävyisin metallisomistein on puolestaan H&M:n nettikaupan aletarjontaa. Hinnat kaikissa jotain parin euron luokkaa.


Ananaksella, mansikoilla ja viinirypäleillä eläessä tulis kyllä varmaan aika nopeasti ikävä muita herkkuja, kuten vaikkapa tätä: raikasta omatekoista fetasalaattia. Kurkku, tomaatti ja paprika ovat myös sellasta mitä voisin popsia ihan tolkuttomat määrät. Kuulostaapa kovin terveelliseltä (ja kasvispainotteiselta) tää mun ruokavalio. No voin kertoa ettei se kyllä ole aina todellakaan sitä. ;) Punasisuksinen kippo on Tupperwarea.


Brutal Brooch -rintakoru lähti Madebyn kautta uudelle omistajalle ja tekaisin sille sitten hetken mielijohteesta noinkin hienon tuotepahvin hyödyntäen vanhasta Jack&Jonesin lahjakorttipakkauksesta säästettyä farkkukankaista koristetaskua.. :D Vinyylilevykulho by Superupee.


Olen nyt kovin tykästynyt tuohon simppelin tyylikkääseen "statement-kaulakoruuni". Sillä saa sopivaa särmää lähes asuun kuin asuun! Luo viimeistellyn silauksen etenkin samanmallisen pääntien kaverina. Raitatoppi Stadium.


Omat asut ovatkin sitten lähiaikoina olleet sesongille tyypillisesti melko tummasävyisiä ja huonossa, hämärässä valaistuksessa kuvattuja. ;) Nykyisin tulee yhä vaan vahvemmin orientoiduttua talvisin tummempaan pukeutumiseen, ja kesällä sitten enemmän värikkääseen ja esim. valkoiseen. Varmaan kyllä suomalaisilla melko perus kuvio. En viitsi kiusata asialla itseäni oikeastaan sen enempää, vaan pukeudun suosiolla siihen mikä milläkin kaudella tuntuu luontevimmalta. Oikeanpuoleinen joustovyö on Joselta saatu ja muodostunut ehdottomaksi lempparikseni.


Kivilouhoksen talviasuakin piti taas käydä vilkaisemassa ja vähän kuvaamassa kun sattui siellä suunnalla kauniina talvipäivänä liikkumaan. Jännä "seepraraidoitus" tossa jään peittävässä lumipinnassa.

3 kommenttia:

HootHoot kirjoitti...

Oon edelleen niin koukussa liptonin sitruunateehen. Nyt ostin pirkan sitruunateetä, kun se on puolet halvempaa, eikä se kyllä ainakaan haissut sitruunalle... Katsotaan sitten makua myöhemmin. Epäilen.

Nams, toi fetasalaatti näyttää herrrkulliselta! Oon tehnyt salaattia viimeksi kesällä :D

Ja mitä hittoa se statement oikeen meinaa? :D Tai siis tiedän merkityksen sanana, mutta miksi jotkut korut on statment-koruja?

Desthea kirjoitti...

HootHoot: ou nouuu, oot sortunu tohon samaan säästömokaan ku mäkin joskus aikoinaan, se Pirkan sitruunatee on ihan kaameaa kuraa eikä oo sitruunaa nähnytkään! :D Hinta-laatu-suhde tuntuu siis pätevän ainakin tähän teeasiaan.. ;)

Mun käsittääkseni noi isokokoisemmat kaulakorut on niitä statement-koruja? :D Kai se sit on olevinaan jotenkin kauhean asenteellista jos on isot korut tjtn. Making a statement.. ;)

HootHoot kirjoitti...

Joo se oli ihan hirveetä! Vein sen paketin kouluun taukotilaan ja kirjotin että saa ottaa :D

Okei... mulla ei sit vissiin oo moisia asennekoruja :D