maanantai 27. toukokuuta 2013

.. I know a place where the grass is really greener ..

Alkuun kevät oli jotenkin kauhean myöhässä, mutta eteni lopulta niin rytinällä, että meikäläisenkin bloggausta varten jemmaamat kevätfiiliskuvat ovat jo auttamattomasti so last season. Hämmästyn joka kevät sitä miten lyhyt ihanien leskenlehtien kukintakausi onkaan. Nytkin ne ovat tienpientareilta jo aikoja sitten vaihtuneet voikukkiin, ja niistäkin ekat erät jo ehtineet nuutumaan ja muuttumaan hahtuvapalloiksi. Palataan nyt kuitenkin vielä hetkellisesti kolmen viikon takaisiin tunnelmiin, jolloin starttasimme veneily- ja kesämökkikauden.






Mökkisaaressa hyppelehti myös tämä erikoisen värinen jänöjussi. Liekö silläkin ollut kevät myöhässä, kun ilmeisesti ei pitäisi kyllä olla valkeaa talvikarvaa jäljellä enää tuohon aikaan.


Kevät tuo tullessaan myös kaikki enemmän ja vähemmän mukavat ötökät, ja olenkin ehkä saanut taas ihan uutta kammoksuttavaa. Minähän siis en könyä missään pusikoissa tai heinikoissa, toisin kuin monet tuttuni, joilla ei taipumuksistaan huolimatta ole tiettävästi koskaan ollut punkkeja nahassaan. Vaan enkös kuitenkin juuri minä sitten bongannut jälleen kerran iholtani (kainalotaipeen läheltä) ruokailuun valmistautuvan, minikokoisen yksilön, jo toisen kerran muutaman vuoden sisään. Pitäis varmaan laittaa lotto vetämään tai jotain. Onneksi olen nämä kaverit tosiaan huomannut aina niin varhaisessa vaiheessa etteivät ole vielä ehtineet mitään imuttelemaan, eivätkä ehkä kiinnittymäänkään ihan kunnolla, kun ei ole paljon tarvinnut nyppästä että on irronneet eikä ole tiettävästi mitään osia jäänyt jälkeen. Borrelia-bakteeriahan kantaa noin joka neljäs punkki, mutta tartunnan saa vain noin joka viideskymmenes punkin purema ihminen, koska tartunta edellyttää punkilta hieman pidempää kiinnittymis/imutteluaikaa. Ja kuten kuvasta näkyy, kovin on olemattoman pieni tämäkin kaveri, hädin tuskin silmällä edes kunnolla erottaa, varmaan poikanen tai jotain..? o.O

Ja nyt kun vielä muistan, niin palataanpa pikaisesti myös huhtikuisen Parasta Ennen -ysäriristeilyn tunnelmiin. Ilmiö oli melkoisesti paisunut viime vuodesta - näin "vanhan" makuun ehkä jo vähän liikaakin - eikä siinä kuumankosteassa väentungoksessa ja hulinassa tullut sitten kauheasti teemapukeutumistakaan bongailtua ainakaan kuvattavaksi asti. Meininki oli jo alkuillasta tätä tasoa (seurailin turvallisen matkan päästä):



Ja seuraavissa vielä omaa lookkiani reissulta. Ei mitään kovin uutta tai ihmeellistä. Näytänpäs melko nuutuneelta mutta kun tuppaa tuollaisilla reissuilla jäämään ne yöunet helposti hieman vähemmälle.. ;-)




Sitten taas kevään tuoreempia tunnelmia...


Mölkynpeluuta kaverin kolmekymppisillä toissa viikonloppuna..


.. ja pihakirppistelyä Henrikin puutalokorttelin pihapiirissä (Turun tuomiokirkon lähistöllä) nyt menneenä viikonloppuna.


Keväinen tuore viherrys on ihanan raikkaan sävyistä, etenkin tuossa upeassa säässä mitä viikonloppu tarjoili.


Loppuun vielä muutama sekalainen random otos... ;)




Ei kommentteja: