perjantai 17. toukokuuta 2013

.. paintings in yellow, keep shining in my mind ..


Musta tuntuu että olen jo aika monen viikon ajan todennut, että "tän viikon jälkeen kiireet vähän helpottaa". Jostain kumman syystä ne ei kuitenkaan tunnu koskaan helpottavan, jostain ilmaantuu aina vähintäänkin uusia, ellei sitten entisissäkin ole jo tarpeeksi. :D

Keväisin on aina kauheasti kuhinaa design-rintamalla, kaikki jotenkin herää eloon (ja hiljenee sitten taas kesäksi). Tällä hetkellä työllistävät keskiviikkona alkaneen Turku Design Festival -viikon erinäiset projektit. Kannattaa tutustua ohjelmatarjontaan! :)


Viime lauantaina järkkäsimme järjestyksessään jo toisen Dear Design -myyntitapahtuman kauppakeskus Hansassa. Ensimmäinen oli viime marraskuussa. Suunnitelmissa on järjestää jatkossa kolmet myyjäiset vuodessa. Dear Design on suunnattu erityisesti pienemmille käsityöläisille ja vasta uraansa aloitteleville kädentaitoalojen ihmisille. Tää oli vähän meidän vastaisku muille myyntitapahtumille, joihin aina valitaan ne samat tunnetut merkit edustamaan ja uusien on vaikeampi päästä mukaan + jo osallistumishinnatkin yleensä hirvittää.


Planet Starin pussukat paistattelivat auringossa Shimauuuman mätsäävien fimoherkkujen kanssa. Emme kylläkään olleet ulkona vaikka tuosta vois sellainen mielikuva välittyä, vaan Hansan lasikaton alla. ;) Oli muuten paikoitellen aika saunatunnelmat, uh.

Rock'n Roses -näytösprojektin tummahenkisen, punamustan värimaailman vastapainoksi työpöydällä on lähiaikoina vallinnut melko kasarihenkinen materiaalikaaos:


Ja siitä on muotoutunut uutta Starlight Music -pussukkamallistoa. :-)


Minut löytää viikonloppuna myymästä DM Brunch Bazar sekä Retrotori & Brunssi -tapahtumista. Linkit vievät FB-sivuille.

Nyt pitänee kai taas palata tuonne kiireiden pariin... ;)

Ylimpänä olleesta lehtijutusta laitan parempaa kuvaa joskus kun saan sen skannattua. :D

2 kommenttia:

HootHoot kirjoitti...

Ihania uusia pussukoita! Haluan tuon toiseksi alimmaisen keltapinkkiraidallisen :D

Desthea kirjoitti...

HootHoot: kiitos! ^_^